لباسی هوشمند برای همه موقعیت​ها

 

 

هیچ کس لباس مهمانی‌اش را در دفتر کار و لباس کارش را در سالن ورزشی نمی‌پوشد. چند جوان طراح مد و لباس فکر کردند در این زمانه هوشمندسازی چرا نباید لباس‌ها با توجه به محیط و فعالیت شما تغییرشکل و رنگ بدهد؟

 
 

 این شد که آنها به جای تاروپود معمولی لباس های سنتی، شبکه ای از نانوذرات هوشمند از قبل برنامه ریزی شده ای را کنار هم قرار دادند که با درک شرایط محیطی، طرح و رنگ مناسبی به لباس شما می بخشد و دیگر ناچار نیستید در هر وضعی، لباستان را متناسب با آن شرایط عوض کنید.

چمدان یاب

آیا سوار هواپیما، قطار یا اتوبوس بین شهری شده اید و در مقصد خبری از چمدانتان نیست؟ نگرانی ندارد چون حالا تراکدات (TrakDot) لحظه به لحظه شما را در جریان موقعیت چمدانتان قرار می دهد. داده های مکانی این وسیله که به یک گیرنده جی پی اس و فرستنده اینترنت تحت شبکه تلفن همراه مجهز است، هر لحظه در دیتابیس شرکت سازنده ذخیره می شود و می توان با مراجعه به وب سایت شرکت یا توسط برنامک تلفن همراه موقعیت دقیق چمدان را روی نقشه ملاحظه کرد.

فضانوردان به کمک شبکاران می آیند

حتما برای شما هم پیش آمده که شب ها و در حالی که همه اعضای خانواده خوابیده اند مجبور به تایپ یک نامه یا کار معمولی با رایانه شده باشید. در چنین مواقعی که برای پرهیز از ایجاد مزاحمت برای دیگران، در تاریکی پای دستگاه رایانه نشسته اید، شک نداریم که بزرگ ترین آرزوی شما خرید یکی از آن لپ تاپ ها یا کیبوردهایی بوده که حروفشان با نور پس زمینه روشن می شود، اما حالا این فضانورد کوچک که به پورت USB کیبورد یا لپ تاپ شما وصل می شود، سخاوتمندانه نور به بیرون تابیده از کلاه فضایی خود را با شما قسمت می کند.

دوربین توصیف کننده منظره

 

از قدیم گفته اند یک عکس از هزار کلمه، حرف بیشتری برای زدن دارد، اما حالا یک مخترع راه برعکس رفته و دوربینی را اختراع کرده که به جای عکس، توصیف منظره را برای شما چاپ خواهد کرد. در واقع تصاویر گرفته شده توسط این دوربین با کمک اتصال دائمی به اینترنت برای میلیون ها داوطلب کار در سراسر دنیا ارسال می شود و حدود چهار تا شش دقیقه بعد، پاسخ تائیدشده که چند خطی توضیح و تشریح درباره آن صحنه است به دوربین باز خواهد گشت. سپس دوربین این توضیحات را به اضافه تاریخ و زمان و موقعیت مکانی عکسبرداری، روی کاغذهای حرارتی، مشابه همان ها که دستگاه های خرید یا عابربانک ها به کار می برند، چاپ می کند.

تعمیرکار خودروی خود باشید

بیشتر خودروهای امروزی به واحد پردازشگر مرکزی مجهز هستند که همه امور موتور را به کمک ده ها سنسور نصب شده در آن به عهده دارد، اما داده های ارزشمند این مجموعه الکترونیکی در دسترس راننده نیست و فقط با مراجعه به تعمیرگاه های مجازی که به دستگاه های داده خوان مخصوص مجهز هستند، می توان فهمید اوضاع موتور خودرو چگونه است، اما حالا یک ابزارک ساده به نام «کیوی» به کمک نرم افزاری که روی تلفن های اندرویدی نصب می شود، به کمک راننده آمده تا قبل از مراجعه به تعمیرگاه، خود عیب موتور را بفهمد و از تعویض های بی مورد و تعمیرهای غیرضروری، اما گرانقیمت خلاص شود. کیوی که به پورت OBDII در زیر فرمان ماشین وصل می شود، داده های خوانده شده را به صورت بلوتوث به تلفن یا تبلت منتقل می کند.

برچسب های دیجیتالی چمدان

اگر یکی از آنهایی باشید که زیاد با هواپیما سفر می کنید حتما تا به حال با مشکل ظاهر نامناسب و کندن هر باره برچسب های معروف بار، روی دسته چمدانتان برخورد کرده اید. این مشکل بین المللی زمینه ساز تولد برچسب الکترونیکی شده که در واقع یک گیرنده و فرستنده بلوتوث است و به نمایشگر سیاه و سفید و باتری مجهز شده که با هر بار شارژ می تواند تا پنج سال کار کند. همراه این برچسب ها نرم افزار مخصوص تلفن های هوشمند نیز ارائه می شود که به محض تحویل بار، مشخصات و بارکد مربوط را برای برچسب ارسال می کند. نمایشگر برچسب بلافاصله روشن می شود و تا تحویل بار بعدی روشن می ماند. این نمایشگر براثر روشن ماندن، برق مصرف نمی کند.

تبدیل انگشت به اسپیکر

مهندسان مرکز تحقیقات دیسنی که با فیلم های انیمیشنی و پارک های دیسنی خود در سراسر جهان معروف است، ابزار شگفت انگیزی ساخته اند که افراد را قادر می کند صــــدا را از بدن یک فرد به بدن فرد دیگری انتقال دهند. این بلندگو که «ایشن ـ دن ـ شین» نام دارد به جای تولید صوت، جریان برق با ولتاژ بسیار بالا، اما جریان خیلی اندکی تولید می کند که در بدن فردی که این دستگاه را به خود وصل کرده، جاری می شود. فرد خود هیچ صدایی نخواهد شنید، اما اگر انگشت خود را به گوش دوستش بچسباند، انتقال الکتریسیته با ولتاژ بالا بین دو فرد باعث ایجاد امواج صوتی خواهد شد که فرد دوم آنها را خواهد شنید. مهندسان دیزنی هنوز کاربردی برای این اختراع عجیب خود پیدا نکرده اند. آیا شما کاربردی سراغ دارید؟ با ما تماس بگیرید!

نسل جدید نمایشگرهای شخصی

در نمایشگاه IFA امسال سونی نسل جدید نمایشگرهای سه بعدی شخصی خود را معرفی کرد. این عینک بزرگ با ایجاد تصویری حیرت انگیز، تماشاگر را به درون صحنه فیلم یا بازی سه بعدی می برد. تماشای فیلم در نمایشگر شخصی 3 Tمانند دیدن آن روی پرده ای ۱۹ متری است که در فاصله ۲۰ متری مخاطب قرار گرفته باشد. سیستم صوتی این عینک با پردازشگرهای قوی خود قادر به ایجاد محیط صوتی ۳۶۰ درجه ای است. این عینک به فناوری تبادل اطلاعات بی سیم مجهز است که آن را قادر می کند محتوای تصویری را از منبع پخش که می تواند یک دستگاه پخش خانگی یا حتی گوشی تلفن همراه باشد، دریافت کند. تنها نقطه ضعف این نمایشگرهای عینکی، عمر کوتاه باتری آنهاست که باید در فواصل زمانی کوتاه شارژ شود.





تاريخ : سه شنبه 2 مهر 1392برچسب:, | | نویسنده : مقدم |