شرکت اپل در حال برنامهریزی برای ارائه یک دستگاه پوشیدنی است که میتواند ریتم قلب را اندازهگیری کند.
به نقل از پالسیپالس، این شرکت قصد دارد بر روی دستگاهی کار کند که میتواند سیگنالهای الکتروکاردیوگرام (ECG) را برای نظارت بر سلامت قلب اندازیگیری کند.
طبق گزارش این شرکت، این دستگاه جدید قرار است جایگزین دستگاههای ECG سنتی شود.
این دستگاه پوشیدنی قادر به گرفتن یک نوار قلب(ECG) برای اندازهگیری ضربان قلب است.
به گفته مقامات شرکت اپل، در صورت موفقیت در ساخت این دستگاه درآمد این شرکت در زمینه دستگاههای پزشکی تا مرز 148 میلیارد دلار آمریکا خواهد رسید.
به نظر میرسد که بازار رو به رشد ابزارهای پوشیدنی اپل تا سال 2019 به 25 میلیارد دلار برسد. این در حالی است که شرکتهای دیگر مانند سامسونگ، الجی و سونی ساعتهای هوشمند خود را قبل از شرکت اپل روانه بازار کرده بودند.
دستگاههای قبلی که بر عملکرد قلب نظارت داشتند برای خوانش دقیق ریتم قلب حتما نیازمند این بودند که به قلب فاصله نزدیکی داشته باشند اما این طرح جدید از شرکت اپل محدودیت فاصلهای نداشته و از هر فاصله ای میتواند بر ریتم قلب نظارت داشته باشد.
شرکت اپل موفق به کسب اجازه از اداره ثبت اختراع و نشان تجاری آمریکا برای ثبت این اختراع جدید شده است.
براساس طرحهای ارائه شده، ممکن است این دستگاه جدید در قالب یک حلقه، یک دستبند، یک سنجاق سینه، یا حتی مانند یک ساعت مچی باشد.
دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه یزد موفق به اختراع دستگاه ترسیم خطوط دو بعدی و پاسپارتو شدند.
صفیه حاتمی، عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد که با همکاری شهرام آقایی، عضو هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه موفق به این اختراع شده است در توضیح اهمیت این اختراع گفت: دو عنصر مهم در ترسیمات فنی و خلق آثار هنری دو بعدی کادر و پاسپارتو است که ترسیم این عناصر با استفاده از خطکش های معمولی، علاوه بر مشکل و زمان بر بودن ترسیم اغلب از دقت کافی برخوردار نبوده و با مشکلات احتمالی دیگری مواجه است.
وی افزود: از جمله مشکلاتی که در ترسیم این خطوط با خطکش وجود دارد، قائم نبودن اضلاع ترسیمی نسبت به یکدیگر، بیرون زدگی خطوط در محل زوایا، عدم یکنواختی خطوط ترسیمی، نبود مرکزیت در کادر ترسیمی نسبت به سطح مورد نظر، یکنواخت نبودن زوایا و پهنای پاسپارتو و غیره که این مشکلات اغلب به دلیل کاهش دقت کار در اثر جابجایی چندین باره خطکش و یا ابزار ترسیم ایجاد میشود.
این مخترع گفت: ارائه طرحی برای رفع این مشکلات و نقاط ضعف، قطعاً به افزایش کیفیت و جذابیت آثار هنری و طرحهای فنی میانجامد.
وی در خصوص این اختراع گفت: این اختراع به عنوان "ابزار حرفهای برای ترسیم پیوسته کادر و پاسپارتو" در حقیقت خطکشی حرفهای است که برای رفع ایرادات ذکر شده به کار میرود و می توان از آن در ترسیمات مختلف که از سطوح پایینی چون هنرستان تا مقاطع بالای دانشگاهی ادامه دارند، استفاده کرد.
حاتمی در خصوص قابلیت های این دستگاه افزود: به طور خلاصه قابلیت ها، مزایا و نوآوریهای این اختراع، اتصال بسیار ساده اجزای اختراع و جابجایی سریع و راحت آنها و ترسیم کادر در دامنه وسیعی از اندازه ها، از مربع یک در یک سانتیمتر تا اندازههای بزرگتر، همچنین دقت، سرعت و راحتی ترسیم کادر و پاسپارتو به دلیل به حداقل رسیدن دفعات جابجایی خط کش و ابزار ترسیم(ترسیم کادر با یک حرکت قلم) است.
وی افزود: جلوگیری از بیرون زدگی خطوط در زوایای کادر و ایجاد زاوایای کاملا قائمه کادر و پاسپارتو به دلیل نوع اتصال اجزا همچنین قابلیت تنظیم فاصله کادر از لبههای کاغذ و ترسیم خطوط موازی و عمود بر هم برای اهداف مختلف از دیگر قابلیتهای مهم این دستگاه است.
این عضو هیات علمی دانشگاه اظهار کرد: این دستگاه دارای قابلیتهای دیگری نیز همچون یافتن مرکز هر پاره خط و کادر به دلیل قرار گیری عدد صفر در مرکز و جلوگیری از پخش شدن جوهر راپید بین کاغذ و ابزار به دلیل زاویه خاص لبههای داخلی، ترسیم پاسپارتو در دو نوع پنجرهای و فارسی بر و جدا شدن اجزای اختراع و سادگی فرایند تولید با قیمت تمام شده پایین همچنین قابلیت توزیع در دامنه جغرافیایی گسترده است.
حاتمی در پایان نیز گفت: بستهبندی کوچک و سبک آن و راحتی حمل و استفاده در هر مکان میتواند برای کاربران حایز اهمیت باشد.
دانشمندان ناسا و وزارت امنیت داخلی آمریکا یک سیستم هوش مصنوعی ساختهاند که میتواند اطلاعات را در مورد موقعیتهای اورژانسی جمعآوری کرده و تیم امدادگران را هدایت کند.
به نقل از گیزمگ، هرچه یک آتشنشان اطلاعات بیشتری در مورد محل حادثه داشته باشد، عملکرد بهتری را نمایش خواهد داد. اما متاسفانه کار رصد و پردازش سریع این اطلاعات بویژه در شرایط پرفشار، کاری دلهرهآور است.
اکنون محققان آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا و وزارت امنیت داخلی آمریکا به دنبال کاهش بخشی از وظایف سنگین امدادگران با ساخت یک سیستم یادگیری ماشینی جدید هستند که اطلاعات موقعیت را جمعآوری کرده و دادههای مرتبط و توصیهها را به تیم آتشنشانی ارائه میکند.
تجهیزات به منظور کمک به امدادگران اولیه برای نجات ایمن و موثر جان افراد و کاهش آسیبها بطور مستمر در حال ارتقا هستند که از آن جمله میتوان به دستگاههایی اشاره کرد که آتشنشانها را بوسیله ارتعاش یا تصویربرداری حرارتی در ساختمانهای آکنده از دود هدایت میکنند.
سیستم هوش مصنوعی "دستیار درک داده از طریق استدلال، استخراج و ساخت" (AUDREY) که به عنوان بخشی از برنامه نسل آینده امدادگران اولیه ایجاد شده، به منظور هماهنگ کردن این نوع فناوریها طراحی شده است.
این سیستم که با اینترنت اشیا ادغام شده، برای اتصال به دستگاههای پوشیدنی و حسگرها در یونیفرمهای امدادگران طراحی شده تا دادهها را تحلیل کرده و اطلاعات مربوطه را به اعضای تیم برای افزایش آگاهی موقعیتی ارسال کنند.
موقعیت هر امدادگر توسط جی.پی.اس یا دستگاههای دیگر مانند کفش موقعیتیاب دیجیتالی قابل پیگیری است و حسگرهای درون لباس امداگران میتوانند تمرکز مواد شیمیایی خطرناک و گازهای موجود در هوا را به همراه دمای مناطق مختلف ساختمان تشخیص دهند. از سوی دیگر، تصاویر ماهوارهای موقعیت میتوانند به تیم در شناسایی مسیرشان کمک کنند.
در نهایت همه این اطلاعات از طریق تلفن همراه یا نمایشگرهای بالا سری به امدادگران انتقال مییابد.
برای این کار، مقادیر زیادی از داده باید بیدرنگ پردازش شوند که برای کاربر انسانی ممکن نیست اما سیستم مبتنی بر رایانش ابری AUDREY میتواند آن را انجام دهد. همچنین این سیستم میتواند با گذشت زمان به یادگیری پرداخته و با دقت بیشتری در مورد سوانح آینده پیشبینی و توصیه کند.

مفنامیک اسید حافظه از دست داده در موشهای آزمایشگاهی را بازمیگرداند. مفنامیک اسید یک داروی ضد التهاب غیر استروئیدی است و معمولا برای از بین بردن دردهای ناشی از التهاب به کار برده میشود. در دانشگاه منچستر تحقیقاتی علمی صورت گرفته که نشان میدهد این دارو کاربرد دیگری هم دارد؛ درمان بیماری آلزایمر. در مطالعات آزمایشگاهی، این دارو حافظه از دست رفتهی موشها را برگرداند و التهاب مغز آنها را درمان کرد.
تیم دانشگاه منچستر زیر نظر دکتر دیوید بروگ به بررسی این موضوع پرداخه است. این تیم تغییراتی ژنتیکی در بدن موشهای آزمایشگاهی ایجاد کردند، تا علائمی چون آلزایمر را در بدنشان تولید کند. در زمان مطالعات، این موشها با مشکلات حافظه روبرو شدند. مشکلاتی که در حال رشد بود.
در زیر پوست تمام ۲۰ موشی که تحت آزمایش بودند، پمپهای کوچکی برای دوره یک ماه قرار داده شد، این پمپها دوزهای اندازه گیری شدهای از مفنامیک اسید را به بدن ۱۰ موش میرساندند، درحالی که بقیه موشها دارویی بی اثر دریافت میکردند. در پایان ماه علائم از دست دادن حافظه در موشهایی که مفنامیک اسید دریافت میکردند، ناپدید شده بود، در حالی که گروهی که داروی بیاثر دریافت کردند، تغییری نداشتند و همچنان علائم از دست دادن حافظه در آنها به چشم میخورد.
بروگ میگوید: «اکنون شواهد تجربی به طور واضح نشان میدهد که التهابات مغزی باعث پیشرفت بیماری آلزایمر میشود. تحقیقات ما نشان میدهد که مفنامیک اسید، یک داروی ضد التهاب غیر استروئیدی ساده، میتواند یک مسیر التهابی مهم را که التهاب NLRP3 نام دارد، التهابی که به سلولهای مغز آسیب میرساند را درمان کند.»
او میگوید آنچه که بر روی بدن موشها عمل میکند، لزوما بر روی بدن ما هم اثر نخواهد کرد، بنابراین در حال برنامهریزی برای شروع آزمایشات انسانی در این زمینه هستیم و میتوان امیدوار بود که در صورت اثربخش بودن، درمان این بیماری در سطح گسترده آغاز شود.
بروگ میافزاید: «از آنجایی که مفنامیک اسید یک داروی در دسترس است و فارماکوکینتیک این دارو شناخته شده است، زمان کمتری نسبت به ساخت یک داروی جدید، برای درمان بیماران پس از اثبات عملکرد آن در بدن انسان نیاز است.»
Prisma را به جرات میتوان یکی از جالبترین اپلیکیشنهای تاریخ گوشیهای موبایل دانست. ادیتهایی که خلق میکند کاملا شایستهی عنوان "اثر هنری" است و عکسهای سادهی شما را طوری به طراحیهای جذاب تبدیل میکند که در اکثر مواقع باور این موضوع که نتیجهی خروجی، کار دست یک نقاش نیست را بسیار دشوار میکند. این برنامه در ابتدا تنها برای گوشیهای آیفون و سپس اندروید منتشر شده است که احتمالا در این مدت نمونههای آن را بارها و بارها در شبکههای اجتماعی به خصوص اینستاگرام مشاهده کردهاید.
اما در این بین چند محدودیت آزاردهنده در رابطه با این برنامه وجود دارد. اولین مورد عدم وجود Prisma در گوشیهای ویندوزموبایل و حتی در رایانههای شخصی است به طوری که برای استفاده از این اپلیکیشن و ویژگیهای آن "باید" صاحب یک گوشی اندرویدی یا آیفون باشید. دومین موضوع طولانی بودن زمان ادیت عکسها به خصوص برایای پی ایران است به طوری که برای برخی افکتها باید حدود ۱ تا ۲ دقیقه منتظر بمانید تا نتیجهی خروجی را مشاهده کنید که البته در نسخهی جدید Prisma سعی شده است این تاخیرها به حداقل مقدار ممکن برسد اما همچنان سرعت آن ایدهآل نیست. سومین محدودیتی نیز که در Prisma وجود داشت پیغام شلوغی سرورهای این اپلیکیشن بود که از شما خواسته میشد لحظاتی بعد دوباره تلاش کنید یا به سراف افکت دیگری بروید. اما در این پست از زومیت قصد معرفی روشی را به شما داریم که تمامی محدودیتهای گفته شده را از پیش روی شما برخواهد داشت.
AIPrismaBot یک ربات تلگرامی است که مستقیما به Prisma متصل شده و میتواند تمام کارکردهای این برنامه را بدون آنکه اپلیکیشن آن در گوشی شما نصب باشد برای شما انجام دهد. این موضوع به این معنا خواهد بود که حتی کاربران ویندوزموبایل و کامپیوتر نیز به شرط دسترسی داشتن به تلگرام میتوانند از Prisma و افکتهای زیبای آن استفاده کنند. این موضوع علاوه بر آنکه بار دیگر ارزشها و استفادههای مفیدی که میتوان از رباتهای تلگرامی کرد را به رخ کشیده باعث شده است تا نتایج خروجی حتی از اپلیکیشن Prisma نیز سریعتر به شما تحویل داده شود ضمن آنکه دیگر اثری از ارورها و پیامهای خطای شلوغی سرور مشاهده نخواهید کرد. برای دسترسی به این ربات کافیست تا به آدرس https://telegram.me/AIPrismaBot مراجعه کنید یا در محیط تلگرام آیدی @AIPrismaBot را ارسال کرده و روی آن کلیک کنید تا وارد محیط ربات Prisma شوید.
بعد از ورود و لمس گزینهی Start کد دستوری /filters به شما نمایش داده خواهد شد. با انتخاب یا ارسال این کد دستوری به ربات لیستی از افکتهای موجود در اپلیکیشن Prisma به شما نمایش داده خواهد شد تا مورد دلخواه خود را انتخاب کنید. در این لیست تنها ۳ افکت از بین افکتهای Prisma برای شما به نمایش در خواهد آمد و در صورتی که تمایل به مشاهدهی مابقی افکتها داشتید با لمس گزینهی More میتوانید ۳تا ۳تا افکتهای دیگر را نیز بارگذاری کنید. پایین تصویر مربوط به هر افکت گزینهای با عنوان Use Filter وجود دارد که با لمس آن میتوانید افکت مورد نظر را به عنوان افکت پیشفرض این ربات استفاده کنید. بعد از انتخاب افکت حال کافیست تا هرعکسی که دوست دارید را از طریق منوی تلگرام به این ربات ارسال کنید تا در عرض چند ثانیه نتیجهی خروجی آن را دریافت کنید.
دقت داشته باشید که عکس ارسالی شما به طور خودکار تبدیل به سایز مربع میشود بنابراین اگر قصد ارسال عکسی عریض یا واید را دارید بهتر است هنگام ارسال توسط ابزار Crop تلگرام آن را در سایز مربعی برش داده و سپس اقدام به ارسال آن کنید تا مانع از برش خودکار Prisma و خراب شدن احتمالی کادربندی عکس شوید. از این پس هر عکسی که به این ربات ارسال کنید با افکت انتخاب شده ویرایش میشود. در صورتی که قصد استفاده از افکت جدیدی دارید مجددا دستور /filters را ارسال کنید تا به لیست افکتها دسترسی پیدا کنید.
به همراه موسسه Warrantywise که گارانتی افترمارکتی را برای خودروها تهیه میکند به 10 نمونه از مشکلات معمول خودروها میپردازیم. مدیرعامل این شرکت میگوید: "اگر شما خودرویی با عمر بیش از سه سال میخرید در سه سال بعدی احتمال اینکه با مشکلات مکانیکی یا الکتریکی برخورد کنید 84 درصد است. آمار ما نشان میدهد که مشکلات گیربکس و کلاچ نسبتاً معمول هستند و گارانتی پس از فروش، اطمینان خاطر بیشتری را ایجاد میکند."
گیربکس
از مارس 2015 تابهحال نزدیک 5 هزار گزارش خرابی گیربکس به لیست اضافه شده که 8.4 درصد کل مشکلات را تشکیل میدهد.
- اوپل-واکسهال آسترا
- فولکس واگن گلف
- بامو سری 3
الکتریکی
هماکنون خودروها بیش از هر زمان دیگری به تکنولوژیهای جدید مجهز هستند و به همین خاطر مشکلات الکتریکی در رده دوم بزرگترین مشکلات قرار گرفتهاند.8.2 درصد کل خرابیهای خودرو را این دسته از مسائل تشکیل میدهند.
- بامو سری 3
- اوپل-واکسهال کورسا
- آئودی A3
کلاچ
هر چقدر میزان کارکرد خودرو بالا میرود، سوختن کلاچ و تمام شدن آن عادیتر میشود. مشکلات مربوط به کلاچ خودرو 7.8 درصد کل مشکلات یک خودرو را تشکیل میدهد.
- اوپل-واکسهال آسترا
- فورد فوکوس
- فولکسواگن گلف
توربو
یکی از هزینهبرترین مشکلاتی که میتواند خودروی شما با آن روبرو شود مربوط به خرابی توربو است. این دسته از مشکلات معمول بوده و 4.7 درصد ادعاهای مربوط به گارانتی Warrantywise را تشکیل میدهد.
- فورد فوکوس
- فولکسواگن گلف
- بامو سری 3
ترمزها
عملکرد کامل و صحیح ترمزها اساسیترین ویژگی خودروی شما است بنابراین جای ناامیدی است که این مقدار از خرابی را باید در خودروهای دستدوم دید (4.7 درصد).
- فولکسواگن پاسات
- لندروور دیسکاوری
- بامو سری 3
آلترناتور
آلترناتورها و دینامهای مرسوم با همهگیری خودروهای هیبریدی و الکتریکی میتوانند از رده خارج شوند اما در خودروهای دستدوم این بخش مشکلاتی را دارد که درصد آن به 4.3 میرسد.
- اوپل-واکسهال آسترا
- لندروور دیسکاوری
- فورد فوکوس
واشر سرسیلندر
دود سفید و نشتی ماده خنک کننده از نشانههای خرابی واشر سر سیلندر هستند. 3.1 درصد خودروهایی که سال پیش به تعمیرگاه مراجعه کردهاند این خرابی هزینهبر را داشتهاند.
- اوپل-واکسهال کورسا
- سیتروئن C3
- پژو 207
کندانسور سیستم تهویه مطبوع
کولر و سیستم تهویه مطبوع برای روزهای گرم ضروری است. کندانسورهای جدید باعث ایجاد 3.1 درصد مشکلات شدهاند.
- فولکسواگن گلف
- اوپل-واکسهال زافیرا
- آئودی A4
سوپاپ EGR
سوپاپهای به جریان درآورنده گازهای اگزوز درست در قلب رسواییهای آلایندگیهای اخیر قرار دارند. دادهها نشان میدهند که قطعات خراب این بخش 2.9 درصد مشکلات را تشکیل میدهند.
- لندروور دیسکاوری/دیسکاوری اسپورت
- اوپل-واکسهال آسترا
- فولکسواگن ترانسپورتر
هکرهای رژیم صهیونیستی بدافزاری را ساختهاند که اطلاعات رایانه ها را از روی صدای هارد بدست میآورد.
به نقل از آرشیو، سازمانهای اطلاعاتی تاکنون راههایی را برای جلوگیری از دسترسی هکرها به سیستمهایشان ابداع کردهاند و یکی از بهترین روشها برای ایمن نگهداشتن سیستمها، جدا کردن کامل رایانهها از شبکه است.
ایده این است که در این حالت، اگر رایانه به اینترنت متصل نباشد، ممکن نیست کسی بتواند از راه دور به آن دسترسی پیدا کند. اما این بدافزار جدید میتواند صدای موتورهای درون رایانه را شنود کند.
در یک هارد سنتی، اطلاعات بر روی دیسکهای فلزی موسوم به پلاتر ذخیره میشوند. درون درایو یک بازوی متحرک قرار دارد که توسط یک موتور کنترل میشود و در انتهای آن یک سر مغناطیسی قرار دارد که اطلاعات را میخواند. با حرکت دادن این سر مغناطیسی به سمت عقب و جلو بر روی پلاتر میتوان به مجموعه اطلاعات مختلف دسترسی پیدا کرد.
این حرکت با یک صدا همراه است و هکرها میتوانند موتور را به گونهای برنامهریزی کنند که صداهای خاص را انتقال بدهد. با قرار دادن یگ تلفن هوشمند مجهز به میکروفون در نزدیکی دستگاه میتوان اطلاعات رایانه را بدون نیاز به اتصال اینترنتی منتقل کرد.
هکرهای رژیم صهیونیستی چند ماه پیش نیز از صدای فن سی.پی.یو برای هک اطلاعات استفاده کرده بودند اما روش جدید حتی در زمان خاموش بودن فنها نیز کار میکند.
سرعت انتقال داده در این روش بسیار پائین و در حد سه بیت در ثانیه است اما با همین سرعت هم ممکن است رمزهای عبور یا کلیدهای رمزگشایی طی چند دقیقه منتقل شوند.
استادیوم کاسه مانند بزرگی در امارات متحده عربی ساخته شده که به مدد طراحی هوشمندی که دارد در گرمای طاقت فرسای این کشور به طور طبیعی خنک می ماند.
به نقل از اینهبیتت، در زمان شروع طراحی و احداث این پروژه بزرگترین سوال این بود که چطور میتوان این سازه عظیم را در گرمای شدید کویر خنک نگه داشت.
معماران این ورزشگاه برای کاهش هزینه خنکسازی آن را به شکل کاسهای بزرگ و عمیق با پوشش نفوذپذیر ساختهاند. این پوشش اجازه تهویه هوای طبیعی و منحرف کردن شنهای ناخواسته و نور خورشید را میدهد.
این استادیوم که بزرگترین ورزشگاه امارات است محمد بن رشید نام دارد.
این استادیوم 60 هزار نفری مجموعه ورزشی اصلی چندمنظوره دبی خواهد بود. این ورزشگاه دارای امکانات تمرینی، پارکینگی با ظرفیت 5000 خودرو، موزه، سالن ورزشی چندمنظوره، فروشگاه، رستوران و پارکهای عمومی است. این استادیوم مرتفع مورد تایید فیفاست.
همچنین پوشش نفوذپذیر آن با بالههای خورشیدی موجب خنکسازی استادیوم میشود و سایه آن هم بر روی زمین بازی، اشکال هندسی جالبی را به وجود میآورد.
انتهای پیام
.: Weblog Themes By Pichak :.