ارتش چین بر اساس آمار گلوبال فایر پاور جزء 4 قدرت نظامی برتر دنیاست.

این کشور جنگنده‌هایی را در کلاس‌های مختلف تولید کرده و "جی- 31" نمونه‌ای از آن است که به عنوان یک هواپیمای جنگی استراتژیک شناخته می‌شود.


***مشخصات جنگنده "31-J" 

جنگنده "جی- 31 (J-31 Chinese Fighter)"، یک هواپیمای جنگی نسل پنجم ساخت چین بوده که طراحی آن مبتنی بر تلفیقی از سه جنگنده‌ی  "اف- 22 رپتور (F-22 Raptor)"، "اف- 35 (f-35 Lightning)" و "تی- 50 (T-50) است.

ناوهواپیمابر لیائونینگ؛ میزبان جنگنده

ارتش چین کار طراحی و ساخت جنگنده‌های نسل پنجم را با کار بر روی جنگنده "جی- 20 (J-20)" در سال 2011 آغاز کرد و ساخت جنگنده "J-35" از نظر اندازه و فیزیک کلی، چیزی شبیه "اف- 22" و "اف- 35" است.

"جی- 31 (J-31 Chinese Fighter)" با طول قریب به 16 متر، طول بال 11 و نیم متر، ارتفاع قریب به 5 متر، طول کل بال‌ها 40 متر، وزن کلی 17 تا 25 تن، سرعت 1.8 ماخ، برد عملیاتی قریب به 1800 تا 4 هزار کیلومتر، می‌تواند انواع سلاح‌ها را با خود حمل کند.

ناوهواپیمابر لیائونینگ؛ میزبان جنگنده


سکان عمودی " V " شکل، بالهای کوچک تر، دماغه و ورودی های هوا شبیه به اف 35  جنگنده نسل پنجم چینی نشان از یک الگو برداری عمیق از جنگنده آمریکایی است. اما باید اضافه کرد که جنگنده چینی بر خلاف نمونه آمریکایی از دو موتور بهره می برد که این امکان را به نمونه چینی خواهد داد که بتواند با سرعت بیشتر و در مسافت های طولانی تر پرواز کند.

"واسیلی کاشین" کارشناس مرکز پژوهش های استراتژیکی و تکنولوژی روسیه درباره توانمندی روسیه در ساخت جنگنده های پیشرفته از جمله "جی-31"  می گوید: "طراحی و تولید این جنگنده به عنوان اولین جنگده با سیستم های پیچیده، مدیون موفقیت چین در جاسوسی های سایبری می باشد." اشتیاق مهندسان چینی برای تولید این جنگنده از سالها پیش دیده می شد. چین با نمایش تصاویری از دومین جنگنده های نسل پنجم کشور خود نشان داد که بار دیگر اقدام به کپی برداری نموده است. در عکس هایی که از پرواز این جنگنده به چاپ رسید، شاهد شباهت مقیاس و بالهای این جنگده با جنگنده (F-35 ) ساخت ایالات متحده هستیم.

ناوهواپیمابر لیائونینگ؛ میزبان جنگنده

وی افزود: بسیاری، پیدایش مدل مشابه (F-35 ) را در چین پیش بینی می کردند. در سال 2009 شاهد جاسوسی سایبری، شکستن دیوارهای دفاعی شبکه پنتاگون و دزدی حجم زیادی اطلاعات درباره جنگنده (F-35 ) از یکی از شرکت های تولید کننده این هواپیما از سوی هکرهایی از چین بوده ایم. این خبر برای همگان خبر جدیدی نیست و این اولین باری نیست که چین اقدام به کپی برداری غیر مجاز می نماید. پیش از این تصور می شد که اطلاعات ربوده شده از سوی هکرهای چینی، برای طراحی و تولید این جنگنده به اندازه کافی نبوده ولی تنها می توان در کل چیزی شبیه به (F-35 ) را از نظر ابعادی و ظاهری تولید نمود. 

سایت  "میلیتاری تودی (Military- Today)" درباره جنگنده "جی- 31" می‌گوید: این اولین جنگنده رادارگریز ارتش  چین بوده که در شرکت هواپیمایی "شینانگ" طراحی و تولید گردیده است.

این سایت با اشاره به اینه توسعه کمی و کیفی این جنگنده از سال 2007 آغاز شد. یادآور شد: چینی‌ها به کمک اطلاعاتی که از جنگنده اف- 35 آمریکایی بدست آوردند، توانستند "جی- 31 " را طراحی و تولید کنند.

سایت  "میلیتاری تودی (Military- Today)" با بیان اینکه جنگنده  "جی- 31 (J-31 Chinese Fighter)" در سال 2012 میلادی اولین پرواز عملیاتی خود را انجام داد، عنوان داشت: اطلاعات بسیار کمی از این جنگنده چینی وجود دارد.

ناوهواپیمابر لیائونینگ؛ میزبان جنگنده


این سایت با اشاره به اینکه چین در ساخت جنگنده رادارگریز گام‌های مهمی برداشته، گزارش داد: تاکنون چین 1000 فروند جنگنده رادارگریز تولید کرده است.

سایت "میلیتاری تودی (Military- Today)" با اشاره به خصوصیات جنگنده   "جی- 31 (J-31 Chinese Fighter)" عنوان داشت: این جنگنده با طول 16 متر، ارتفاع 5.3 متر، سرعت 2 هزار کیلومتر بر ساعت، برد عملیاتی یک هزار و 800 کیلومتر ، دارای دو موتور روی "کلیموف آردی- 93 " روسی است.


ناوهواپیمابر


این سایت با بیان اینکه  "جی- 31 (J-31 Chinese Fighter)" می‌تواند انواع موشک‌های هوا به هوا و هوا به سطح را حمل و شلیک کند، تصریح کرد:  سه نقطه بر روی هر بالک این جنگنده برای بارگذاری مهمات تعبیه شده است.

سایت "میلیتاری تودی (Military- Today)" با اشاره به اینکه این جنگنده می‌تواند مأموریت‌های مختلفی را انجام دهد، ادامه داد: از جنگنده  "جی- 31 (J-31 Chinese Fighter)" برای عملیات نظامی در ناو هواپیمابر "لیائونینگ" استفاده می شود. 

ناوهواپیمابر

ناوهواپیمابر


***هر فروند جنگنده "جی-31" چند میلیون دلار قیمت دارد؟ 

چین علاوه بر توسعه قدرت نیروی هوایی خود، به دنبال فروش جنگنده های خود است. وبگاه  "وانگ یی" در این زمینه گزارش داد: توسعه فناوری و ساخت هواپیماهای رادارگریز محدود به چند کشور دنیا است و "پکن" از چند سال قبل تلاش داشت به طور جدی وارد این عرصه شود.

این وبگاه با بیان اینکه تنها جنگنده نسل پنجم در بازار دنیا «اف – ۳۵» آمریکا است که فقط به برخی متحدان این کشور فروخته می شود، افزود:  "جی – ۳۱" برای حضور در بازار و رقابت با محصولات مشابه با توجه به اینکه در سال های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۵ تعداد قابل توجهی از جنگنده های نسل سوم از رده خارج خواهند شد، ظرفیت های خوبی دارد.

بر اساس اطلاعات مندرج در این منبع خبری چینی زبان، قیمتی که برای جنگنده رادارگریز چینی تخمین زده می شود، رقمی بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون دلار آمریکا است که در قیاس با نمونه آمریکایی اش، رقمی بسیار ارزان تر و قابل دسترس تر است.

به نظر می‌رسد ارتش چین با تولید جنگنده‌های نسل سوم به دنبال افزایش قابلیت رقابت‌پذیری با ارتش آمریکا در جهان است و تولید جنگنده  "جی- 31 (J-31 Chinese Fighter)" نیز در همین راستا انجام شده است.


تاريخ : پنج شنبه 28 مرداد 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

آیا به راستی ما در جهان تنها هستیم؟ مسابقه برای یافتن زندگی هوشمند، یا هرگونه حیات فرازمینی ، کوششی است که سال‌هاست ادامه دارد. نکته شگفت دیگر از جریان پیچیده زندگی این است که دانشمندان در زباله‌های اتمی دفن شده در ژرفای اقیانوس‌ها، و نیز در میان یخ‌های سرد و به دور از نور خورشید، باکتری‌ های زنده یافته اند.
 
این‌ها و نیز بسیاری نکته‌های دیگر، دلیل محکمی است بر آن که زندگی می‌تواند در جاهایی باورناپذیر به وجود آید و رشد کند. با فرضیه‌های امروز دانش زمینی، به درستی نمی‌توان گفت که زندگی برون زمینی در کجا پنهان است. با این حال، در اینجا به 10 نمونه از مکان‌هایی که امکان حیات فرا‌زمینی وجود دارد اشاره می‌کنیم. با گجت نیوز همراه باشید.

10 مکان برای جستجوی حیات فرازمینی

با این که تاکنون هیچ مدرک محکم و معتبری از زندگی برون زمینی یافت نشده، اما به نظر می‌رسد در برنامه ماموریت هر کاوشگر فضایی که از زمین پرتاب می‌شود، «جست و جوی زندگی» نقش بسته باشد. تا امروز می‌دانیم که در منظومه خورشیدی، تنها زمین دارای زندگی است و شاید چند دهه دیگر، ریخت‌های دیگری از زندگی نیز در همین نزدیکی‌ها یافت شود.
 
همچنین ریخت شناخته شده زندگی نیازمند کربن، اکسیژن و آب است، اما در همین زمین که جایگاه زندگی ما است، ریخت‌هایی از زندگی یافت شده که در محیط‌های ناهنجار بسیار سرد و یا بسیار گرم، و به دور از نور خورشید ادامه دارد.
 
برای نمونه به تازگی و با کمک پیشرفت فناوری و ساخت زیردریایی‌ها که تحمل فشار‌های خرد کننده ژرفای آب‌های اقیانوس را دارند، ریخت‌هایی از زندگی در ژرفاهای تاریک و سرد آب‌های زمین یافت شده که در کف اقیانوس‌ها و در نزدیکی منابع زمین، گرمایی در جریان است و آنجا جاندارانی در محیط‌هایی آکنده از سولفور زندگی می‌کنند.

شهاب سنگ‌ها

تاکنون بیش از 22 هزار شهاب سنگ روی زمین پیدا شده است که بسیاری از آنها دربردارنده مواد آلی و ترکیب‌های شیمیایی خاص بوده‌اند که برای آغاز زندگی نیاز است. در سال 1966، گروهی از دانشمندان مدارک محکم و معتبری که از یافتن ریز‌سنگوارهایی در یک شهاب سنگ متعلق به سیاره بهرام را در قطب جنوب خبر می‌داد، انتشار دادند.
 
این مدارک نشان می‌داد ممکن است زندگی در اندازه‌های ریز یاخته‌ای و در حدود 3/6 میلیارد سال‌ها پیش در سیاره سرخ وجود داشته است. پس از سال‌ها بررسی، دانشمندان نتیجه گرفتند که شاید زندگی نخستین، از سیاره بهرام و به وسیله شهاب سنگ‌ها به زمین رسیده باشد.
 
 10 مکان برای جستجوی حیات فرازمینی
 
و اگر این بررسی‌ها درست باشد، گواه محکمی برای فرضیه پنسپرمیا (دانه‌های زندگی در همه جا) است. پنسپرمیا، نظریه‌ای است که بیان می‌کند زندگی از فضای برون زمینی به زمین رسیده است. منظور از زندگی، باکتر‌ی‌هایی هستند که می‌توانند به صورت تاخیری، همچون خواب زمستانی، فعالیت زیستی را به تاخیر اندازند و این گونه در محیط های بسیار سخت، توانایی زنده ماندن داشته باشند تا به محیط مناسب برسند. از همین رو، زندگی می‌تواند در سیاره‌های دیگر وجود داشته باشد. شاید در همین نزدیکی و در سیاره بهرام.
 


سیاره بهرام ( مریخ )

برای سال‌هاست که سیاره بهرام، هدف پیش روی جست و جوی‌های شکارچیان حیات فرازمینی است. اما آنجا بی آب و خشک و سترون است و همین‌ها موجب شده که جست‌و‌جوها برای یافتن مریخیان کوچک سبز رنگ به یافتن ریخت‌های ساده‌تر زندگی جهت گیرد.
 
در بهرام، نشانه‌هایی از یک گذشته گرم و پر آب وجود دارد: بستر‌های خشکیده رودخانه‌ها، یخ پهنه‌های قطبی، آتشفشان‌ها و کانی‌ها که تنها با وجود داشتن آب، امکان پیدایش دارند. در سال 2008، کاوشگر سطح نشین سیمرغ، عکس‌هایی از تکه‌های یخ که در زیر لایه‌های سطح خاک یافته بود را به زمین فرستاد: آب، کلید و عوامل اساسی سازنده زندگی است.
 
10 مکان برای جستجوی حیات فرازمینی 
 
عامل بسیار مهم دیگر نیز یک سال بعد از آن یافت شد: دانشمندان ناسا، توانستند گاز متان را در هواسپهر سیاره بهرام بیابند، عاملی که مشخص می‌کند آن سیاره هنوز زنده است. هر چند وجود زندگی در بهرام ثابت نشده، ولی دانشمندان امیدوارند که شاید آن را ندیده یا نیافته باشند.
 
گاز متان که از نخستین ریخت‌های زندگی در سیاره ماست یکی از عوامل به وجود آورنده‌ی میکروب‌ها است. اگر در سیاره سرخ نیز چنین باشد، شانس آن هست که باکتری‌ها در لایه‌های زیرین سطح آن وجود داشته باشند. در سال 2015 ناسا وجود آب در مریخ را تایید کرد.
 


اروپا

از این ماه سیاره مشتری، نمی‌توان به سادگی چشم پوشید. هر چند که سطح بسیار سرد و یخ بسته آن، یارای پشتیبانی از زندگی را ندارند، اما شاید آنجا، تنها منزلگاه ریز زیستمندان ساده و نخستین، مانند باکتری و میکروب نباشد، شاید که زندگی بسیار پیچیده تری در آن جریان داشته باشد.
 
10 مکان برای جستجوی حیات فرازمینی 
 
دانشمندان سال‌هاست در قالب فرضیه‌ای، عنوان کرده‌اند که شاید در زیر لایه‌های بیرونی یخ بسته اروپا، اقیانوسی پنهان باشد و شاید دارای اکسیژن هم باشد. پس از بررسی این که چگونه سطح یخ بسته اروپا به تندی بازسازی می‌شود، «ریچارد گرینبرگ» پژوهشگر دانشگاه آریزونا، در سال 2009 بر آورد کرد که اکسیژن کافی برای ثابت رسیدن اقیانوس زیرین وجود خواهد داشت تا جانداران میکروسکوپی به جانداران پیچیده‌تر تکامل بیابند.
 
همچنین این نکته مهم را به یاد داشته باشید که هنوز حتی هیچ دلیل قاطعی بر وجود اقیانوس زیرین لایه‌های یخی اروپا وجود ندارند.
 


کالیستو

کالیستو، یکی دیگر از ماه‌های سیاره مشتری است. اندازه‌اش به اندازه سیاره تیر است و گالیله آن را در سال 1601 کشف کرد. ستاره شناسان، کالیستو را برهوت می دانستند تا هنگامی که در یافتند شاید اقیانوسی شور در درون آن نهفته باشد.
 
با گذشتن فضاپیمای ناسا به نام  گالیله در سال های 1996 و1997 از کنار دومین ماه بزرگ سیاره مشتری و سومین ماه بزرگ در تمام منظومه خورشیدی، دانشمندان دریافتند که میدان مغناطیسی کالیستو، ناپایا و ناپایدار است، که می‌تواند نشان دهنده وجود آب باشد.
 
10 مکان برای جستجوی حیات فرازمینی 
 
درسال 2001، فضاپیمای گالیله از روی نشانه‌های برخورد شهاب سنگی، آشکار کرد که خرده سیارکی به این ماه برخورد کرده است. معمولا چنین برخوردهایی موجب به وجود آمدن امواج ضربه‌ای موج دار و بسیار فراوانی بر سطح سیاره‌ای می شود، اما بر سطح آن ماه، چیزی دیده نمی شد.
 
همین دلیل دانشمندان را به دیدگاه وجود اقیانوسی آبگون در درون این ماه هدایت کرد که توانسته امواج ضربه را جذب و دفع کند. با توجه به این که وجود آب، برابر با وجود زندگی است، ستاره شناسان براین باورند که اگر چنان اقیانوسی در درون کالیستو نهفته باشد، شاید که زندگی موجودات پیچیده‌تر نیز در آن وجود داشته باشد.
 


تایتان

تایتان دومین ماه بزرگ کل منظومه خورشیدی و یکی از ماه‌های سیاره کیوان است. این ماه دارای هوا‌سپهری کلفت و تیره و تار است. این ماه در سال 1655 توسط کریستن هویگنس کشف شد. هویگنس، ریاضیدان، فیزیکدان و ستاره شناس هلندی قرن هفدهم، نخستین کسی بود که پاندول را در ساعت به کاربرد و نیز روشی برای ساخت و پرداخت  بهتر عدسی‌های تلسکوپ ابداع کرد.
 
همچنین او نخستین فیزیکدانی بود که برای نور، رفتار موجی در نظر گرفت. اما آیا این ماه سرد مزاج سیاره کیوان می‌تواند محیط زیست شایسته و درخوری برای زندگی باشد؟ با وجود آن که دمای سطحی آن منفی 185 درجه سلسیوس است، اما هر چه دانشمندان بیشتر به آن می نگرند، به توانایی‌های پنهان پشتیبانی از حیات فرازمنی در آنجا پی می‌برند.
 
 10 مکان برای جستجوی حیات فرازمینی

با وجودی که تایتان، به دلیل دور بودن از خورشید، از نور و گرمای آن بی بهره است، کاوشگر ناسا به نام هویگنس در سال 2005، متان مایع را برسطح این ماه کوچک کشف کرد. در ماه می سال 2010، دو گروه از دانشمندان اعلام کردند که فضاپیمای مدارگرد کاسینی، ترکیب‌های ناشناخته شیمیایی را در آن ردیابی کرده که شامل هیدروژن و آستیلن است.
 
به همین جهت چنانچه بر روی تایتان حیات فرازمینی وجود داشته باشد، ریختی بسیار دگرگون با آنچه درزمین می شناسیم خواهد داشت. و بنیان هر آنچه که پیرامون چگونگی کارکرد و روند ریخت گیری زندگی می دانیم را از پایه دگرگون خواهد کرد.
 


انسلادوس

انسلادوس یک از ماه‌های سیار کیوان است که آن را ویلیام هرشل ستاره شناس انگلیسی در سال 1789 کشف کرد. قطرانسلادوس تنها پانصد کیلومتر است.
 
در سال 2005 هنگامی که فضاپیمای مدارگرد کاسینی از کنار انسلادوس می گذشت در یک فوران تند و ناگهانی یخ و گاز از یک یخ فشان، توانست کربن، هیدروژن، نیتروژن و اکسیژن را ردیابی کنند. دانشمندان بر این باورند که به دلیل گرانش فراوانی که از سوی سیاره زحل بر این ماه وارد می شود، هسته درونی آن به شدت گرم شده وزیر لایه سطحی اقیانوسی جریان دارد. 
 
10 مکان برای جستجوی حیات فرازمینی
 
با توجه به این نکته که ابرهای به‌هم فشرده و ضخیم که سطح این ماه را از دیده شدن مستقیم پنهان نگه می دارد، اما بررسی دما وچگالی این ابرهای درهم فشرده، نشان از سطح گرم و نمناک در زیر آنها دارد. با تمام اینها هنور وجود زندگی درآنجا اثبات نشده است ودر روی زمین در جاهایی که تصور نمی شد، ریخت‌هایی از زندگی در زیر دریاها و در کنار سوراخ‌هایی در کف اقیانوس ها که آب را با گرمای درون زمین گرم می‌کند و یا در زیر یخ‌های قطبی جاهایی که نور خورشید به آن جا نمی‌رسد و بسیار سرد است، یافت شده است. به همین دلیل دانشمندان امیدوارند ریخت‌های میکروسکوپی مانند میکروب‌ها بر روی انسلادوس ریخت گرفته باشند و زندگی کنند.
 


سیاره های فراخورشیدی

برآوردهای انجام شده نشان می‌دهد که کهکشان راه شیری به تنهایی کما بیش 400 میلیارد ستاره و بی شمار سیاره را در خود پرورانده است. این‌ها تنها در همین کهکشان است و می دانیم که میلیاردها کهکشان که دارای میلیاردها ستاره هستند و نیز بی نهایت سیاره وجود دارد.
 
پس با این همه ستاره و سیاره شاید میلیاردها سیاره در جهان دارا و پذیرای زندگی باشند. یک سیاره فراخورشیدی سیاره‌ای بیرون از منظومه‌ی خورشیدی ما است که به دور ستارگان دیگری، به جز خورشید می‌چرخد. ستاره شناسان تنها چند دهه است که برای یافتن زندگی فراخورشیدی با کاوش جهان بیرون از منظومه‌ی خورشیدی پرداخته‌اند.
 
 10 مکان برای جستجوی حیات فرازمینی

استیون هاوکینگ این چنین فرض کرده که شاید زندگی در جاهای دیگر جهان در ریخت‌هایی جریان داشته باشد که ما حتی توانایی اندیشیدن به آن را نداریم زندگی‌ای که بر پایه ساختار کربنی نباشد.

نخستین سیاره گذرا را در سال 1999 کشف کردند و 209458b HD نام نهادند و هر ساله ده‌ها سیاره دیگر نیز کشف می‌شود. برای نمونه این سیاره که داری آب، گاز، متان، و دی اکسید کربن نیز است عنصرهای سازنده و لازم برای به وجود آمدن زندگی است. این تنها قطره‌ای است در دریای بیکران این جهان پهناور و امکان وجود داشتن جاهایی که زندگی را بپروراند، به راستی بی پایان است.
 

 
سحابی شکارچی

در ماه می سال 2010، دانشمندان سازمان فضایی اروپا در رصد خانه هرشل اعلام کردند در بخش‌های جنوبی شکارچی و در نزدیک کمربند شکارچی، که در فاصله 1500 سال نوری از ما قراردارد نشانه‌هایی از مواد شیمیایی یافته‌اند که به وجود آمدن زندگی را ممکن می کند.
 
10 مکان برای جستجوی حیات فرازمینی
 
در ماه پایانی زمستان و آغاز بهار یکی دوساعت پس از غروب آفتاب اگر رو به جنوب بایستید و به بالا نگاه کنید سه ستاره درخشان خواهید دید که از شمال غربی به جنوب شرقی پشت سرهم ردیف شده‌اند و این‌ها بخشی از صورت فلکی شکارچی هستند و این سه ستاره را کمربند شکارچی می‌نامند.
 
اگر با یک تلسکوپ معمولی به آنجا نگاه کنید خواهید دید پایین‌ترین ستاره در میان دو سحابی قرار دارد. بالایی با نام سحابی  2024 NGC  و دیگری مشهورترین سحابی آسمان شب یعنی سحابی سر اسب. با بررسی بیشتر داده‌های دریافتی از این تلسکوپ ستاره شناسان توانستند دراین ناحیه از کیهان رد مولکول‌هایی مانند: آب، منوکسید کربن، دی متیل اترو، سیانید هیدروژن، اکسید سولفرو، که برای زندگی نیاز است را آشکار کنند .
 


سناره سرخ غول پیکر

در سال 2005 یک کارگاه فرابومی از ستاره‌ شناسان بسیاری از کشو‌رها کشف کردند که ستارگان غول پیکر می‌توانند با ایجاد تکانه‌هایی قوی از گرما، سیاره‌های یخی را زنده سازند. همچنین دانشمندان بر این باورند که این باززایش می تواند به زایش زندگی بیانجامد.
 
چرا زمین برای زندگی چنین محیطی مناسب است؟ پاسخ کوتاه، خود جایگاه زمین است. زمین در بهترین مدار ممکن از ستاره خود قرار گرفته و خورشید با نور و گرمای مناسب سیاره ما را قابل زیست کرده است. اگر زمین اندکی نزدیک تر بود، گرمای خورشید موجب بخار شدن آب سیاره و اندکی دور بودن نیز موجب یخ بستن آن می شد. یک ستاره درست پیش از مرگ به مرحله غول سرخ وارد شده و گسترش می‌یابد. 
 
10 مکان برای جستجوی حیات فرازمینی
 
در یک چشم به هم زدن درخشندگی‌ای شگرف ایجاد می شود، سیاره‌های نزدیک خود را می بلعد و می‌میراند، اما به سیاره‌های دوردست را گرما و روشنایی می بخشد. حال اگر پرتوهای نور و گرما از این ستاره‌ی در حال مرگ به یک سیاره یا ماه یک سیاره در بیرون از منظومه‌ی سیاره‌ای آن و یا به یک سیاره دوردست همان منظومه برسد، لایه های های یخی سطحی را آب کرده  وصحنه را برای ریخت گیری زندگی در یک اقیانوس روان، خواهد آراست.
 


کیهان

کیهان پهنه‌ای است بسیار پهناور که در آن بی‌شمار ستاره و سیاره، بی نهایت سامانه خورشیدی، سحابی‌ها، گازها و غبا‌رهای میان ستاره‎‌ای وجود دارد و برای ما ناممکن خواهد بود که همه جا را کاوش کنیم. از این رو شاید زندگی هوشمندی نیز وجود داشته باشد، درست در آن سوی جهان و در جاهایی که هرگر توانایی یافتن آن را نخواهیم داشت. گمان دیگر این است که آیا جست وجوی ما برای زندگی درجاهای دیگر بسیار محدود نیست؟ چرا باید تنها در جست وجوی ریخت‌هایی از زندگی باشیم که در زمین جریان دارد و به دیده ما آشناست؟ 
 
10 مکان برای جستجوی حیات فرازمینی
 
همه آنچه پیرامون زندگی می‌دانیم این است که باید ازآمینواسیدها و DNA ساخته شده و نیازمند آب باشد تا زنده بماند. ولی استیفن هاوکینگ این چنین فرض کرده که شاید زندگی در جاهای دیگر جهان در ریخت‌هایی  جریان داشته باشد که ما حتی توانایی اندیشیدن به آن را نداریم زندگی‌ای که بر پایه ساختار کربنی نباشد.
 
در این صورت، آیا ممکن است که ما هم اینک زندگی را یافته باشیم، اما از آنجا که با دیدگاه زندگی زمینی به آن نگریسته‌ایم، نادیده‌اش گرفته‌ایم؟ به هر روی جست وجو برای یافتن زندگی دربیرون از این سیاره ادامه دارد. اگر بیگانگانی در آن جا باشد بگذارید بپنداریم که دوست و دوست‌دار ما هستند.


تاريخ : پنج شنبه 28 مرداد 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
 ولفگانگ دورهایمر مدیرعامل بنتلی تشکر کوچکی را از رولزرویس و در زمان عرضه‌ی مولسان جدید انجام داد. با توقف تولید فانتوم کنونی در سال جاری، بنتلی برای مدت زمانی خاص بازار سدان های فوق لوکس را در انحصار خود خواهد داشت.

لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016

معنی سخنان بالا این نیست که مولسان جدید جانشینی ضعیف برای فانتوم است و آخرین بازبینی‌های صورت گرفته در مولسان کمک کرده تا این خودرو لطیف‌تر، لوکس‌تر و مغرورتر از همیشه باشد.

لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016

شاید برای دیدن دقیق آنچه بنتلی در جدیدترین نسخه‌ی مولسان تغییر داده تقلا کنید و همین‌طور نیز هست و نمای بیرونی و داخلی خودرو بسیار شبیه قبل است. از جمله تغییراتی که صورت گرفته می‌توان به جلوپنجره‌ی باابهت جلو اشاره نمود که 80 میلی‌متر عریض‌تر شده و هم‌اکنون از پره‌های عمودی شبیه به مدل‌های تاریخی سود می‌برد.

لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016
 
لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016 

چراغ‌های گرد جلو هنوز هم حی و حاضر هستند اما از LED استفاده می‌کنند درحالی‌که لامپ‌های بیرونی هم‌اکنون با پرتوهای مرکزی به خط شده‌اند. طول کلی خودرو بیشتر از قبل شده و فاصله‌ی بین محورها که 250 میلی‌متر افزایش یافته اثر خود را فضای عقبی گذاشته است.

لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016
 
لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016 

طراحی کابین محدود شده اما به‌طور غیرقابل‌انکاری لوکس و خوش‌ساخت است. هر جا که نگاه می‌کنید چرم و چوب را به همراه جزئیات فیبر کربنی در دسترس در مدل‌های اسپید می‌بینید. سیستم اطلاعات سرگرمی کاملاً جدید بنتلی نیز جدیدترین تکنولوژی‌های روز را از طریق صفحه‌نمایشی 8 اینچی و هارد ذخیره‌ای 60 گیگابایتی در اختیار شما قرار می‌دهد.

لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016
 
لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016 
 
لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016 
 
موارد ذکرشده به همراه حس خشنودی و رضایت زیاد در سرنشینان عقبی که حالا به مدد فاصله‌ی طولانی‌تر بین محورها از فضای زیادی برخوردارند وجود دارد.
 
خودرو از پرده‌های شیشه‌ی استاندارد بهره می‌برد که به منظور جلوگیری از دیده شدن فضای داخل می‌توانند بسته شوند و همچنین صندلی‌های عقب دارای ماساژور و تکیه‌گاه هستند. همچنین محفظه‌ای برای لیوان‌های نوشیدنی در نظر گرفته شده و هر سرنشین در بخش عقب می‌تواند از میز تاشو و صفحه‌نمایش انفرادی استفاده کند.

لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016


اما راننده نیز با وجود پیشرانه‌ی 8 سیلندر 6.7 لیتری خشنود خواهد بود.
 
این پیشرانه‌ی توئین توربو در فرم استاندارد خود (که هم‌اکنون به منظور کاهش مصرف سوخت به 12.1 لیتر از ویژگی غیرفعال سازی سیلندرها سود می‌برد) توانایی تولید 505 اسب بخار قدرت و 1020 نیوتون متر گشتاور را دارد که برای رساندن این سدان سنگین‌وزن در مدت‌زمان 5.3 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر در ساعت و همچنین اعطای سقف سرعت 297 کیلومتر در ساعت کافی هستند.

لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016
 
نسخه‌ی مولسان اسپید به لطف قدرت 530 اسب بخاری و گشتاور 1100 نیوتون متر سریع‌تر است. با اندکی فشار بر پدال گاز شاهد شتاب گیری سریع هر دو نسخه هستیم و این نیروی عظیم تجربه‌ی رانندگی اعتیادآوری را ایجاد می‌کند.

لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016
 
در همان زمان به لطف کاهش لرزش‌های پیشرانه شاهد نجوای آرام خودرو هستیم. همانند هدفون‌هایی که نویزها را کاهش می‌دهند، این سیستم از سیگنالی استفاده می‌کند که لرزش‌های این پیشرانه‌ی 8 سیلندر را خنثی می‌نماید. بنتلی می‌گوید که این ویژگی می‌تواند نویزها را تا 15 دسی‌بل کاهش دهد.

لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016
 
کیفیت سواری مولسان به‌طور شگفت‌انگیزی تحت کنترل بوده و شما را از سطح زمین کاملاً ایزوله می‌کند. سیستم فرمان نیز شما را از آسفالت ایزوله می‌کند که شاید به‌هرحال دل‌چسب نباشد اما به خوبی با احساس نرمی دیگر موارد مولسان هماهنگی دارد.
 
این خودرویی برای طی کردن سریع پیچ‌ها نیست و برای این کار بسیار سنگین است اما سطوح بالای چسبندگی و پیشرانه‌ی قوی به این معنی است که مولسان هنوز هم می‌تواند به زمین چنگ بزند.

لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016
 
جدا از لیست آپشن ها، آخرین نسخه‌ی مولسان قیمت 229360 پوندی دارد درحالی‌که نسخه اسپید برچسب قیمت 252 هزار پوندی را نشان می‌دهد. البته که افراد کمی این‌چنین پولی را در اختیار دارند اما بخش ویژه‌ی بنتلی می‌تواند بسته به سلایق افراد این خودرو را شخصی‌سازی نماید.

لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016
 
لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016 

هرچقدر هم در خودروی خود تکنولوژی و جذابیت داشته باشید اما باز هم به پای دست‌ساز بودن، لوکس بودن و کیفیت مولسان نمی‌رسد. جزئیات بهبودیافته‌ی این خودرو باعث شده تا مولسان متمدن‌تر و بهتر از قبل شود. پیشرانه‌ی 8 سیلندر غول‌آسای خودرو شاید تشنه باشد اما یکی از بهترین پیشرانه‌های دنیاست.

لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016
 
مشخصات بنتلی مولسان 2016

  • قیمت: 229360 پوند
  • پیشرانه: 8 سیلندر 6.75 لیتری بنزینی
  • قدرت/گشتاور: 505 اسب بخار/1020 نیوتون متر
  • گیربکس: 8 سرعته اتوماتیک، دیفرانسیل عقب
  • شتاب صفر تا 100 کیلومتر در ساعت: 5.3 ثانیه
  • حداکثر سرعت: 297 کیلومتر در ساعت
  • مصرف سوخت: 12.1 لیتر در هر صد کیلومتر

لوکسِ فرصت‌طلب! بررسی بنتلی مولسان 2016

 



تاريخ : پنج شنبه 28 مرداد 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

مقایسه دو خودرو بی ام و بنز لوکس + جدول

مقایسه دو خودروی بی ام و بنز از نظرقدرت موتور، بدنه، شتاب و ..... را در ادامه مشاهده می‌کنید:

خودرو

بی ام و 760

بنزS 500

قیمت(تومان)

2,500,000,000

2,800,000,000

ویژگی

موتور توربوشارژبا سوخت های بنزین، دیزلی و هیبرید پر پایه چرخ های متحرک تولید

سیستمawdدیفرانسیل عقب با تهویه هوای متبوع

گیربگس

8 دنده اتوماتیک

7 دنده اتوماتیک

حجم موتور

6000cc

4663cc

تعداد سیلندر و سوپاپ

12سیلندر_32سوپاپ

8سیلندر_32سوپاپ

طول

5219mm

 

5096mm

عرض

2142mm

1871mm

ارتفاع

1481mm

1479mm

حداکثر سرعت

250km/h

250km/h

شتاب 0 تا 100

4.6

5.0

سوخت

12.9

12.9

ظرفیت مخزن

80

80

کیسه هوا

راننده - سرنشین - پرده ای - جانبی - زانویی - کمربندهای جلو - ایربگ عقب

راننده - سرنشین - پرده ای - جانبی - زانویی - کمربندهای جلو - ایربگ عقب

ترمز

ABS –EBD –ESC_BA_TCS(ترمز کمک).توزیع نیروی ترمز الکترونیکی

سیستم کنترل –ABS –EPS BA.رانندگی - ترمز اتوماتیک، سیستم پیشگیری از تصادف و سیستم پیشگیری از تصادف در تقاطع سفارش

آپشن

چراغTaillights

قفل مرکزی

کروز کنترل سوئیچ بر روی فرمان

کنترل اتوماتیک چراغ جلو محدودهدوربین عقب/سنسور پارک.کمربند پیش کشنده

سیستم مکش دربها - دسترسی به اینترنت وwi-fiداخلی - کروز کنترل هوشمند - سقف پاناراما - سنسور باران - سیستم کمک پارک،هشدار دهنده نقطه کور و هشدار دهنده تغییرلاین

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



تاريخ : پنج شنبه 28 مرداد 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

129966.jpg

محققان دریافتند سواحل یکی از کشنده‌ترین مناطق جهان در هنگام رعدوبرق هستند.

 به نقل از نیچر، فکر رفتن به ساحل در یک بعدازظهر بارانی را تصور کنید. بسیار دلنشین و زیبا خواهد بود، اما محققان اظهار کردند: آفتاب سوختگی و وجود کوسه تنها خطر سواحل نیست و گاهی موارد دیگری هم این مکان را خطرناک می‌کند.

هنگام رعدوبرق، ماندن در فضای آزاد خطرناک بوده، اما در سواحل بسیار خطرناک‌تر است که باید از این مناطق دوری کرد.

جان جنسنیوس، متخصص این زمینه اظهار کرد: بودن در ساحل هنگام رعدوبرق یک نگرانی است، به‌طوری‌که منجر به آسیب دیدن 388 نفر طی سال‌های 2006 تا 2016 شده است.

بهترین مکان برای حفظ ایمنی در کنار ساحل در زمان رعد و برق، اتوموبیل و پیدا کردن پناهگاه است.

 



تاريخ : پنج شنبه 28 مرداد 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

حسگر

یک شرکت سازنده حسگر نمایش سه‌بعدی از دستگاه جدیدی رونمایی کرده که به درک بهتر از طرح خانه و لوله‌کشی‌های آن کمک می‌کند.

 به نقل از گیزمگ، ابزار WalabotDIY به شما اجازه می‌دهد تا از خطرات موجود در دیوارهای خانه آگاه شوید.

این حسگر که توسط شرکت تصویربرداری Vayyar در سانفرانسیسکو ساخته شده، یک واحد حسگر جمع‌وجور است که در پشت تلفن‌های همراه اندروید بوسیله یک آهنربا وصل می‌شود. زمانی که این حسگر در محل قرار گرفت، بوسیله یک کابل یو.اس‌.بی با اپلیکشین گوگل پلی ارتباط برقرار می‌کند. این بدان معنی است که این ابزار با دستگاههای اپل سازگار نیست.

کاربر پس از نصب این حسگر باید آن را با تکان دادن در یک الگوی دایره‌وار برای سه تا چهار ثانیه تنظیم کند؛ پس از این کار می‌توان از آن برای مشاهده آن سوی دیوار استفاده کرد.

سازندگان WalabotDIY مدعی هستند که با حرکت دادن تلفن مجهز به این حسگر بر روی دیوار بتن یا گچی با قطر 10 سانتیمتر، می‌توان لوله‌های پلاستیکی و فلزی یا سیم‌کشی‌ها و داربست را شناسایی کرد.

در حال حاضر این دستگاه در دو حالت ارائه شده است که نمونه اول، داده‌های خام را ساده‌سازی کرده و یک طرح بنفش ساده را از مانع نمایش می‌دهد تا اطلاعات به شکل ساده‌تری در اختیار کاربران آماتور قرار بگیرد.

کاربرانی که به دنبال جزئیات بیشتر هستند، می‌توانند اپلیکیشن را در حالت داده خام قرار دهند که تصویر عمقی‌تری از آنچه در پشت دیوار قرار دارد، نمایش می‌دهد. در این حالت،‌ کاربر می‌تواند حرکت را مشاهده کند و به این وسیله حشرات و موش‌های در حال حرکت در میان دیوار یا لوله‌های نشت کرده را بدون خراب کردن دیوار شناسایی کند.

حساسیت این حسگر نیز می‌تواند براساس کار مورد نیاز تنظیم شود. به گفته سازندگان، حساسیت بین 60 تا 80 درصد برای بیشتر کارها ایده‌آل است، اما کاهش این دقت باعث می‌شود تا تصویر ساده‌تری از دیوار به همراه میله‌های فلزی نزدیک به سطح ارائه شود.

 

حسگرهای درون WalabotDIY بسیار کوچک، سبک و کم‌مصرف هستند و بطور خاص برای کاربرد بر روی تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها طراحی شده‌اند. سازندگان معتقدند که از این ابزار می‌توان برای کاربردهای دیگر مانند اسکن پزشکی یا تولید مواد غذایی استفاده کرد.

قیمت این حسگر 299 دلار اعلام شده است.



تاريخ : پنج شنبه 28 مرداد 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

پای رباتیک

محققان دانشگاه کارنگی ملون پنسیلوانیا با الهام از اندام حرکتی بز کوهی موفق به تولید نسل جدید پای رباتیک بسیار پیشرفته شدند.

 پای رباتیک 82 سانتیمتری از نظر طراحی و کارایی قابل مقایسه با هیچ یک از اندام‌های رباتیک ساخته شده نیست. عملکرد آهسته و پیوسته و همچنین دامنه‌ حرکتی بسیار بالا به همراه قابلیت جذب نیرو و جهش این دستاورد علم رباتیک را بی‌نظیر کرده است.

سیمون کالوچ، متخصص طراحی ربات از دانشگاه کارنگی ملون عنوان کرد: پای رباتیک جدید کاملا دینامیک و پرکاربرد است، به‌طوری‌که تنها با ارسال دستورات حرکتی در قالب فرمان‌ الکترونیک چهار عملکرد عمده یعنی رفتن آرام و بدون صدا، دویدن، جهش و فرود با جذب ضربه را از یک اندام حرکتی به دست آورده است.

وی در ادامه افزود: با اینکه واژه GOAT (بز) مخفف عبارت انگلیسی Gearless Omni-directional Acceleration به معنای شتاب‌گیری جهت‌دار بدون گیربکس یا چرخ‌دنده است، اما در واقع اساس طراحی پای رباتیک با الهام از پاهای بز کوهی انجام شده است، چرا که این پستانداران با تسلط تمام از صخره‌ها و شیب‌های بسیار تند بالا می‌روند.

بعضی از ویژگی‌های پای رباتیک جدید مثل هارمونی در حرکت، توانایی جذب ضربه هنگام سقوط، توانایی جهش بلند و کنترل جهت حرکت در هر سمت، این دستاورد علمی را بسیار ماهرانه و بی‌نظیر کرده است.

 

  



تاريخ : پنج شنبه 28 مرداد 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

خانه معلق

الکس شوودر و وارد شلی، طراحان آمریکایی یک خانه غیرعادی را ارائه کرده‌اند که با باد حرکت می‌کند.

به نقل از گیزمگ، اثر " رآکتور" (ReActor) شامل یک خانه است که در بالای یک ستون بتنی 4.5 متری بنا شده و می‌تواند با توجه به وزش باد و توزیع وزن ساکنان آن کج شده و بطور 360 درجه بچرخد.

این دو هنرمندبه دلیل علاقه خود به معماری اجتماعی به طراحی این خانه پرداختند و چگونگی تاثیرگذاری محیط ساختمانی را بر دینامیک رابطه و همچنین بالعکس بررسی کردند. آن‌ها برای پنج روز در این خانه زندگی کردند.

اندازه خانه رآکتور 13x2.4 متر است و وسایل داخل آن شامل یک آشپزخانه تاشو، حمام، اجاق گاز ، جعبه یخ، دوش، توالت، یک جفت تخت، قفسه و انباری و صندلی‌های راحت است.

جزئیات زیادی در مورد این خانه منتشر نشده اما فرآیند آن شامل یک محور و بلبرینگ در درون ستون است.

زندگی در خانه‌ای که همیشه می‌چرخد و کج و راست می‌شود، شاید در ابتدا ناراحت‌کننده به نظر برسد، اما این طور نیست. حرکت این خانه بسیار نرم و شبیه به گهواره است. تنها مشکل آن، مواجهه همیشگی خانه با خورشید است.

این دو نفر قصد دارند مجددا در ماه سپتامبر و اکتبر در این خانه زندگی کنند.

این سازه اکنون در مرکز هنرهای بین‌المللی اومی (Omi) در نیویورک قرار دارد.

 



تاريخ : پنج شنبه 28 مرداد 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

شیشه تصفیه آب

محققان آزمایشگاه شتاب‌دهنده ملی SLAC و دانشگاه استنفورد یک نانودستگاه شیشه‌ای تولید کرده‌اند که از نور خورشید برای کشتن باکتری‌ها طی 20 دقیقه استفاده می‌کند.

 به نقل از گیزمگ، معمولا برای تصفیه آب و کشتن باکتری‌های درون آن، یکی از ساده‌ترین راهها گذاشتن آن در یک بطری شفاف در زیر نور مستقیم خورشید است که به 48 ساعت زمان نیاز دارد.

روش جدید دانشمندان یک جایگزین سریعتر ارائه کرده که می‌تواند 99.99 درصد باکتری‌ها را ظرف تنها 20 دقیقه از بین ببرد.

این دستگاه مستطیل‌شکل به اندازه نصف یک تمبر پستی و شبیه به یک تکه شیشه سیاه‌رنگ است که در درون مخزن آب شفاف قرار می‌گیرد.

در حقیقت، این دستگاه شامل یک زیرلایه شیشه‌ای است که با نانوورق‌های دی‌سولفید مولیبدن پوشش داده شده است. این نانوورق‌ها در کنار هم چیده شده و لبه‌های آن‌ها به سمت بالا قرار گرفته‌اند. هر یک از این لبه‌ها نیز با لایه نازکی از مس پوشش داده شده‌اند.

زمانی که این دستگاه در برابر بخش مرئی طیف خورشیدی قرار می‌گیرد، هر دو ماده دی‌سولفید مولیبدن و مس به عنوان کاتالیزور نور عمل کرده و باعث شکل‌گیری پروکسید هیدروژن و سایر مواد شیمیایی ضدعفونی کننده در داخل آب می‌شوند. زمانی که کار از بین بردن باکتری‌ها به پایان رسید، همه این مواد شیمیایی از بین رفته و آب تصفیه‌شده را ارائه می‌کنند.

یکی از دلایل عملکرد سریع این دستگاه این است که پرتوهای فرابنفش تنها چهار درصد انرژی خورشید را منتقل می‌کنند، در حالی که این میزان برای نور مرئی 50 درصد است.

قابل ذکر است که این فناوری تنها برای آلاینده‌های باکتریایی کار می‌کند و انواع شیمیایی به متودهای دیگر نیاز دارند. همچنین این روش تنها بر روی سه سویه باکتری آزمایش شده و به آزمایشات بیشتری نیاز دارد.

این تحقیق در مجله Nature Nanotechnology منتشر شده است.

 



تاريخ : پنج شنبه 28 مرداد 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

اسپری

داروی میگری هیل تولید شده از سوی محققان پارک علم و فناوری پردیس قادر است با کاهش میزان نیتریک اکساید موجود در خون فرد مبتلا، بیماری میگرن را درمان کند و این محققان درصدد تولید فرم مایع این دارو هستند که از طریق بینی وارد بدن خواهد شد.

 داروی «میگری هیل» داروی جدید و ویژه برای درمان سردردهای میگرنی است که پس از 14 سال تحقیقات در دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و گیلان به مرحله تولید رسید. فرمولاسیون این دارو برگرفته از طب سنتی است و مطالعات مربوط به آن در دو مرحله اجرایی شد.

مرحله اول بررسی اثرات این دارو بر بیماران میگرنی داوطلب بوده که به صورت کارآزمایی بالینی انجام شد. این مطالعات با همکاری جمعی از اساتید مغز و اعصاب در چندین مرکز پژوهشی دانشگاهی اجرایی شد.

در این مرحله وضعیت بیماران قبل از انجام درمان و تا 6 ماه پس از درمان پیگیری شد که نتایج به دست آمده نشان داد تعداد سردردها و حملات میگرنی این افراد به کمتر از نصف کاهش یافته است.

مرحله دوم این مطالعات نیز بر مکانیزم عملکردی این دارو متمرکز شد.

دکتر صالح رمضانی، مدیر کلینیک آرامش و از محققان این طرح در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص مکانیزم عملکردی این دارو توضیح داد: غده صنوبری (Pineal) در مغز یک ماده حیاتی به نام ملاتونین تولید می‌کند که این ماده علاوه بر آن که تنظیم کننده دوره خواب و بیداری است، نقش جمع‌آوری کننده مواد سمی از بدن را در طول خواب شبانه ایفا می‌کند.

وی با بیان این که بر اساس مطالعات انجام شده میزان شبانه ماده ملاتونین موجود در خون افراد مبتلا به میگرن کمتر از افراد سالم است، خاطرنشان کرد: متخصصان مغز و اعصاب یکی از علل بروز میگرن را افزایش ماده نیتریک اکساید می‌دانند که به دلیل کاهش ملاتونین در بدن، افزایش یافته است.

رمضانی ادامه داد: داروی میگری هیل تولید شده قادر است میزان نیتریک اکساید تولید شده از سوی سلول‌ها را کاهش دهد و این همان کاری است که ملاتونین در بدن به طور طبیعی انجام می‌دهد.

این محققان به منظور بررسی سمیت این دارو، آن را بر روی 300 موش با دوزهای بالا مورد بررسی قرار دادند و نتایج نشان داد که این دارو حتی در دوزهای بالا در بدن ایجاد سمیت نخواهد کرد.

این دارو ترکیبی از 20 نوع گیاه دارویی چون بابوبه و اسطوخدس است و با بررسی‌های انجام شده در دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و گیلان هیچ نوع اختلال دارویی ایجاد نمی‌کند.

این دارو در فرم بخور گرم در کلینیک برای بیماران تجویز می‌شود؛ از این رو در حال حاضر توزیع آن به صورت کلینیکی است. این دارو از طریق مخاط بینی بر روی سیستم عصبی اثر گذاشته و منجر به بهبودی بیماری خواهد شد.

 

 

دکتر رضا رمضانی مجری طرح نیز در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به مراحل کارآزمایی‌های بالینی داروی میگری هیل، خاطرنشان کرد: در حال حاضر فاز سوم این دارو با درمان بیش از 1400 بیمار به پایان رسیده است و بر اساس نتایج بدست آمده 81 درصد از بیماران به صورت قطعی درمان شده‌اند و 19 درصد مابقی هم میزان داروی مصرفی و حملات میگرنی آنها تا 90 درصد کاهش یافته است.

وی با تاکید بر این که این دارو استانداردهای جهانی و ایرانی را کسب کرده است، اضافه کرد: این دارو همچنین مورد تأیید پزشکان قرار گرفته و در درمانگاه‌های درد از آن استفاده می‌شود.

مجری طرح به قیمت این دارو اشاره کرد و افزود: قیمت این دارو بدون هزینه‌های کلینیکی 150 هزار تومان در دوره 20 روزه است و شکل اسپری آن با قیمت 450 هزار تومان برای مدت 120 روز عرضه می‌شود.

این محقق با بیان این که این دارو از طریق بخور در کلینیک‌ها به مصرف بیماران می‌رسد، یادآور شد: در تلاش هستیم تا این دارو به صورت اسپری مایع عرضه شود. فرم مایع این دارو نیز از طریق بینی مصرف خواهد شد.

وی تاکید کرد: فرم اسپری این دارو تا 6 ماه آینده عرضه خواهد شد.



تاريخ : پنج شنبه 28 مرداد 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 1889 1890 1891 1892 1893 ... 3356 صفحه بعد