هورمون عشق یا "اکسیتوسین" در افزایش معنویت موثر است.
به نقل از ساینس، هورمون اوکسیتوسین، نقش مهمی در احساس عشق و روابط اجتماعی دارد، اما نتایج مطالعات جدید نشان داده است که با احساس معنویت هم در ارتباط است.
این مطالعه بر روی 83 مرد در سنین 35 تا 64 سال که هورمون اکسیتوسین را از طریق اسپری بینی دریافت کرده بودند، انجام شد و نتایجی را به دنبال داشت.
بعد از انجام آزمایش از شرکتکنندگان پرسشهایی به عمل آمد و اثر آن در رابطه با معنویت انجام شد.
پتی ون کاپلن، نویسنده و روانشناس اجتماعی در دانشگاه دوک اظهار کرد: این یافتهها عوامل موثر در احساس معنویت را روشن میکند و به نظر میرسد هورمون اکسیتوسین از باورهای معنوی بدن ما حمایت میکند.
اکسیتوسین که با عنوان هورمون عشق شناخته میشود، در روابط مادر و فرزندی هم نقش بسیار مهمی دارد.
محققان در این مطالعه اظهار کردند: ما نمیخواهیم نام هورمون معنوی را به اکسی توسین بدهیم، به این دلیل که اعتقادات معنوی پیچیدگیهای خاصی دارد و عوامل بسیاری را در خود دخیل میکند.
این مطالعه همچنین نشان داد، شرکتکنندگانی که اکسیتوسین دریافت کرده بودند، احساس مثبت بیشتری را در طول آزمایش و بعد از آن داشتند.
پژوهشگران همچنین DNA شرکت کنندگان برای ژن CD38، که با انتشار اکسیتوسین از سلولهای مغزی در ارتباط است را بررسی کردند و دریافتند افزایش این ژن در افراد با شدت احساس معنویت در ارتباط است.
لازم به ذکر است که این بررسی بر روی شرکتکنندگان مرد انجام شد. هورمون اکسیتوسین اثرات مختلفی بر روی زنان و مردان دارد، بنابراین اثرات این هورمون در معنویت زنان نیازمند مطالعه بیشتر است.
این یافتهها در مجله Social Cognitive and Affective Neuroscience منتشرشده است.
شرکت ولوو فناوری جدید را در اتوبوسهای خود پیاده کرده که در صورت نزدیک شدن عابران پیاده، صدایی به صورت خودکار به راننده هشدار خواهد داد.
به نقل از گیزمگ، این سیستم موقعیت عابران پیاده را در نزدیکی جاده یا روبروی مسیر اتومبیل تشخیص داده و از طریق صوت و نور به راننده هشدار میدهد.
این سیستم که برای عابران پیاده و تشخیص دوچرخه سواران طراحی شده، مبتنی بر یک دوربین است که محیط اطراف اتوبوس را بررسی کرده، سپس یک سیستم پردازش تصویر و یک الگوریتم، وجود عابران پیاده و دوچرخه سواران را در نزدیکی اتوبوس تشخیص میدهد.
این فناوری در صورت احساس خطر به طور خودکار فعال شده و از طریق نور و صدا به راننده هشدار داده و اعلام خطر خواهد کرد.
به گفته طراحان این فناوری، این سیستم برای عبور و مرور در محیطهای شلوغ شهری بسیار مناسب است.
به گفته شرکت ولوو، این سیستم از سال 2017 بر روی تمام اتوبوسهای شهری در اروپا نصب خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اراک از موفقیت پژوهشگران این دانشگاه در ساخت باتری یون لیتیوم ایمن با الکترولیت آبی و ولتاژ بالا (3.7ولت) خبر داد.
دکتر علیرضا فضلعلی با بیان جزئیات این طرح از انجام این پژوهش در قالب پروژه دکتری مهندسی شیمی خبر داد.
وی افزود: سنتز و ساخت غشاهای سرامیکی هادی یون لیتیوم با قابلیت هدایت بالا و پایداری الکتروشیمیایی مناسب برای نخستین بار در ایران در این طرح انجام پذیرفته است.
فضلعلی با تاکید بر اینکه صنایع الکترونیک و حمل و نقل امروزه نیازمند باتریهای ایمن برای ذخیرهسازی انرژی الکتریکی هستند، تصریح کرد: انفجار باتریهای یون لیتیوم حاوی الکترولیت آلی در گوشیهای تلفن همراه و خودروهای هیبریدی نمونههایی هستند که ضرورت ساخت باتریهای ایمن را دو چندان میکند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اراک ادامه داد: این طرح مربوط به پروژه دکتری "محمد ایلبیگی" به عنوان اولین فارغالتحصیل دکتری مهندسی شیمی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک است که تحت راهنمایی دکتر علیرضا فضلعلی، عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه اراک و دکتر مهدی کزازی عضو هیات علمی گروه مهندسی مواد دانشگاه ملایر و تحت مشاوره پروفسور امیرحسین محمدی از انستیتو ماین پاریس انجام شده است.
محققان در فنلاند یک دستگاه پوشیدنی به اندازه انگشت شست را به همراه یک اپلیکیشن تلفن همراه توسعه دادند که به دقت ضربان قلب و استرسهای طولانی مدت کاربر را اندازهگیری میکند.
به نقل از ایندین اکسپرس، این دستگاه کوچک که Beat2Phone نام دارد، سیگنالهای ECG و ضربان قلب تکی را اندازهگیری کرده و فاصله بین دو ضربه متوالی را نیز اندازهگیری میکند.
این دستگاه همچنین شامل حسگرهای موقعیت و فعالیت بوده و به دلیل داشتن بند انعطاف پذیر پوشیدن آن بسیار راحت است.
Beat2Phone بر روی افراد بیشماری آزمایش شده و نتایج به دست آمده نشاندهنده این هستند که این دستگاه کوچک به سادگی میتواند آریتمی یا ضربان قلب نامنظم را تشخیص دهد.
Beat2Phone همچنین برای نظارت قبل و بعد از عمل جراحی بیماران قلبی در خانه بسیار مناسب بوده و نیاز بیماران برای مراجعه به بیمارستان را برطرف میکند.
دادههای به دست آمده بوسیله این دستگاه به طور خودکار و از طریق اپلیکیشن همراه برای کادر پزشکی بیمارستان فرستاده خواهد شد.
این دستگاه تا کنون بر روی 30 کاربر آزمایش شده و برخی از آنها نیز به طور شبانهروزی این دستگاه را پوشیده و از آن استفاده کردهاند.
در این آزمایشات مشخص شد که Beat2Phone به تشخیص فیبریلاسیون دهلیزی، آریتمی و اختلالات قلبی کمک میکند.
بسیاری از مرگ و میرهای انسانی که در اثر حملهی حیوانات رخ میدهد، بیشتر از این که به خود حیوانات مرتبط باشد ناشی از بیماریهای منتقل شده توسط آنها است. به این نکته هم توجه داشته باشید که دستیابی به آمار بعضی از این حیوانات بسیار سختتر از آن است که ارقام دقیقی ارایه شود. از این رو در این جمعبندی به تخمینهای کلی بسنده شده است. فهرست نه چندان جامع پیش رو، شماری از انواع کشندهترین موجودات جهان را معرفی میکند.
در اینجا برخی از این حیوانات مسئولیت بیشتری در مرگ انسانها داشتهاند. ضمن این که ترسناکترین این شکارچیان ممکن است خیلی هم از نظر شما خطرناک به نظر نرسند. با این حال نباید این جانوران کوچک را دست کم گرفت.
۱۵. کوسه: باعث مرگ ۶ نفر در سال
حملات کوسهها بسیار نادر است. در سال ۲۰۱۴ تنها ۳ مورد مرگ انسان توسط کوسه در جهان گزارش شد و در سال ۲۰۱۵ این رقم ۶ بود. از این رو رقم گزارش شده یک عدد میانگین است.
۱۴. گرگها: باعث مرگ ۱۰ نفر در سال
حملات گرگ در بسیاری از نقاط جهان که زیستگاه این جانور وحشی است، اتفاق مرسومی نیست. بررسیها حاکی از آن است که طی ۵۰ سال در اروپا و آمریکای شمالی موارد کمی اتفاق افتاده که مرگ انسان توسط گرگ گزارش شده باشد. این در حالی است که طی دو دههی اخیر چند صد مرگ ناشی از حملهی گرگ در مناطقی مانند هند صورت گرفته که میانگین مرگ و میر توسط این جانور ۱۰ مورد گزارش شده است.
۱۳. شیرها: باعث مرگ بیش از ۲۲ نفر در سال
آمارهای گزارش شده از حملهی شیرها سال به سال متفاوت است. یک بررسی در سال ۲۰۰۵ نشان داد که از سال ۱۹۹۰ شیرها به تنهایی ۵۶۳ نفر را در تانزانیا کشتهاند. احتمال وقوع دیگر مرگ و میرهای ناشی از حملهی شیر در خارج از تانزانیا وجود دارد اما آمار حتمی از آنها در دست نیست.
۱۲. فیل: باعث مرگ ۵۰۰ نفر در سال
فیل هم رقمی از آمار مرگ و میر در سال را به خود اختصاص داده است. بر اساس گزارش نشنال جئوگرافیک در سال ۲۰۰۵، سالانه ۵۰۰ نفر طی حملات فیلها کشته میشوند. هر چند که فیلهای زیادی تا کنون توسط انسانها کشته شدهاند.
۱۱. اسب آبی: باعث مرگ ۵۰۰ نفر در سال
تا مدتهای طولانی اسبهای آبی جزو مرگبارترین حیوانات حاضر در آفریقا بودند. اسبهای آبی حملات زیادی به انسان کردهاند که یکی از روشهای آنها واژگون کردن قایقها بوده است.
۱۰. کرمهای نواری: باعث مرگ ۷۰۰ نفر در سال
کرم نواری باعث عفونت کشندهای به نام "سیستیسرکوزیس" (cysticerosis) است که سالانه ۷۰۰ نفر را به کام مرگ میکشاند.
۹. تمساح: باعث مرگ ۱۰۰۰ نفر در سال
بنا به گزارش سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد تمساحها جزو مرگبارترین حیوانات در آفریقا هستند که سالانه تعداد زیادی از انسانها را به کام مرگ میکشند.
۸. کرمهای گرد رودهای: باعث مرگ ۴۵۰۰ نفر در سال
بنا به نتایج یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ کرمهای گرد رودهای منجر به بروز عفونتی به نام آسکاریازیس میشوند که سالانه باعث مرگ و میر ۴۵۰۰ نفر میشوند.
سازمان بهداشت جهانی (WHO) محل وقوع عفونت را رودهی کوچک انسان معرفی کرد که در کودکان بیشتر از بزرگسالان رایج است.
۷. مگس تسه تسه: باعث مرگ ۱۰۰۰۰ نفر در سال
مگس تسه تسه با انتقال یک بیماری به نام مرض خواب، عفونتی انگلی را ایجاد میکند که میتواند در ابتدا باعث سردرد، تب، درد مفاصل و خارش شده و بعد از آن به مشکلات عصبی منجر شود. البته تعداد مرگ و میرهای ناشی از این مگس در حال کاهش است.
۶. حشره قاتل: باعث مرگ ۱۲۰۰۰ نفر در سال
حشرهی قاتل که به ساس بوسهزن هم معروف است با انتقال بیماری شاگاس سالانه ۱۲۰۰۰ نفر را در جهان میکشد.
۵. حلزونهای آب شیرین: باعث مرگ بیش از ۲۰/۰۰۰ نفر در سال
حلزونهای آب شیرین حامل کرمهای انگلی بوده که ناقل مرضی به نام شیستوزومیازیس هستند. این بیماری با دردهای شدید شکمی همراه بوده و علائم آن وجود خون در ادرار و مدفوع است. میلیونها نفر از مردم مبتلا به این عفونت هستند و بنا به گزارش سازمان بهداشت جهانی مرگ و میر ناشی از این بیماری بین ۲۰/۰۰۰ تا ۲۰۰/۰۰۰ نفر است.
۴. سگ: باعث مرگ ۳۵۰۰۰ نفر در سال
سگها، به خصوص آن دسته از سگهایی که به ویروس هاری آلوده هستند، جزو یکی از مرگبارترین حیوانات جهان به حساب میآیند. البته امروزه واکسنهای هاری میتوانند با این ویروس مقابله کنند.
تاکنون ۳۵۰۰۰ مورد مرگ در اثر مرض هاری توسط سازمان بهداشت جهانی گزارش شده است که مسئول ۹۹٪ آنها سگها شناخته شدهاند.
۳. مارها: باعث مرگ ۱۰۰/۰۰۰ نفر در سال
در سال ۲۰۱۵ نیش مار بیش از ۱۰۰/۰۰۰ انسان را در جهان به کام مرگ کشاند. از گذشته تاکنون این نگرانی همواره وجود داشته که پادزهرهای ضروری برای نیش مار کم بوده است.
۲. انسانها: باعث مرگ ۴۳۷/۰۰۰ نفر در سال
بنا به گزارش سازمان ملل متحد در مبارزه با جرم و مواد مخدر، حدود ۴۳۷۰۰۰ نفر در سال ۲۰۱۲ به قتل رسیدهاند که همین امر توانسته است انسان را در جایگاه دومین موجود مرگبار جهان قرار دهد! البته ما انسانها هنوز بدترین دشمن خودمان نیستیم اما با کسب این رتبه با جایگاه بدترین فاصلهای نداریم.
۱. پشه: باعث مرگ ۷۵۰/۰۰۰ نفر در سال
پشههای مزاحم با مکیدن خون، بیماری را از فردی به فرد دیگر منتقل میکنند و توانستهاند اولین جایگاه در زمینهی مسئولیت مرگهای ناشی از حیوانات را به خود اختصاص دادهاند.
مالاریا خود به تنهایی عهدهدار بیش از نیمی از مرگ و میرهای منسوب به پشهها بوده است. بنا به گزارش WHO شیوع مالاریا در بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۵ روند کاهش ۳۷ درصدی داشته است.
تب دانگ هم از دیگر بیماریهایی است که از حشرات به انسان منتقل میشود و یکی از علتهای اصلی بستری و مرگ کودکان در بعضی از کشورهای آسیایی و آمریکای لاتین است.
این در حالی است که لینکلن نمونهٔ کانسپت نویگیتور را با ظاهری متحول شده در نمایشگاه نیویورک امسال رونمایی کرده و احتمالاً نسخهٔ تولیدی آن سال آینده معرفی خواهد شد. حال امروز قصد بررسی و رانندگی با یک نویگیتور 2016 را داریم که از نوع L بوده و چهارچرخ محرک است. نویگیتور L با 5.67 متر طول (38 سانتیمتر بیشتر از نسخهٔ استاندارد) یکی از بزرگترین خودروهای روی زمین است که بهطور مستقیم در برابر کادیلاک اسکالید ESV و برادر دوقلواش جمس یوکان XL قرار میگیرد. در ادامه نگاهی به این SUV غولپیکر و باشکوه آمریکایی خواهیم داشت.
دو ویژگی موجب میشود که نویگیتور کاملاً از SUVهای همردهاش متمایز گردد. ارتفاع واقعاً زیاد و طول فوقالعاده زیاد! لینکلن پس از فیس لیفت نویگیتور در سال 2015، پیشرانهٔ V8 آن را کنار گذاشته و یک موتور کوچکتر V6 را جایگزین آن کرد. این پیشرانه که از نوع اکوبوست با تزریق مستقیم سوخت است، جزئی کلیدی در بهروزرسانی این SUV پرچمدار جهت تقویت آن در بازار در سالهای آخر عمرش بشمار میرود. این در حالی است که جنرال موتورز همچنان به پیشرانهٔ V8 در اسکالید و یوکان وفادار مانده است؛ بنابراین عرضهٔ نویگیتور صرفاً با موتور 6 سیلندر نقطهضعف عمدهای برای آن در برابر اسکالید محسوب میشود.
پیشرانهٔ 6.2 لیتری V8 جنرال موتورز که در سینهٔ اسکالید و یوکان دنالی میتپد، 420 اسب بخار قدرت دارد که در برابر قدرت 380 اسب بخاری موتور V6 نویگیتور قرار میگیرد درحالیکه گشتاور هر دو یکسان و معادل 625 نیوتن متر است. البته این قدرت بیشتر اثری در شتاب خودرو ندارد بهطوریکه شتاب صفرتا 96 کیلومتر هر دو خودروی یوکان دنالی XL و نویگیتور L برابر با 6.5 ثانیه است. بعلاوه باوجود 136 کیلوگرم وزن کمتر جمس، در طی مسافت 400 متر هم حریف نویگیتور نشده و با زمان 15.1 ثانیه در پس لینکلن با 14.9 ثانیه قرار میگیرد. هرچند که هنگام عبور از خط پایان 400 متر، یوکان 6 کیلومتر در ساعت سرعت بیشتری دارد.
درحالیکه نویگیتور L نزدیک به سه تن وزن دارد (2885 کیلوگرم) اما در هنگام رانندگی کاملاً عادی احساس میشود. البته در دو خودروی نویگیتور و یوکان دنالی هیچ شواهدی وجود ندارد تا با توجه به آنها به این نتیجه برسیم که آیا راهحل فورد یعنی تولید قدرت با استفاده از تکنولوژی بالا بهتر است یا رویکرد سنتی جنرال موتورز. ازلحاظ مصرف سوخت هم دو خودرو مشابه هم هستند بهنحویکه در یک تست بلندمدت 64 هزار کیلومتری با یوکان دنالی توانستیم مصرف سوخت 14.7 لیتر در صد کیلومتر را ثبت کنیم درحالیکه در طول دو هفته با نویگیتور به مصرف متوسط 16.8 لیتر در صد کیلومتر دستیافتیم.
هر دو خودرو در رانندگی عادی با سوخت معمولی کار میکنند هرچند که لینکلن برای بکسل کردن بارهای سنگین نیاز به سوخت پریمیوم دارد. نویگیتور ظرفیت بکسل 3760 کیلوگرم را دارد درحالیکه این رقم در یوکان برابر با 3580 کیلوگرم است. یکی دیگر از ویژگیهای خاص نویگیتور، تعلیق مستقل عقب آن است که یک سواری فوقالعادهای را در مقایسه با دیگر SUVهای بزرگی که مجهز به تعلیق سنتی هستند برای آن به ارمغان میآورد بعلاوه که فضای بار و صندلیهای عقبی کارآمدتری هم دارد.
ما هیچ منفعتی ندارد حتی اگر سیستم کنترل نوسانات آن را که در بالاترین تریم نویگیتور در دسترس است را سفارش داده باشید. سواری نویگیتور با این تعلیق تکانهای فراوانی داشته و ناهمواریهای آسفالت کاملاً احساس میشود درحالیکه لرزش ساختار خودرو هنگام حرکت بر روی سطوح ناهموار واقعاً آشکار بود. حالات رانندگی عادی، راحت و اسپرت آنهم این وضعیت را چندان تغییر نمیدهد؛ بنابراین کاملاً واضح است که راهحل جنرال موتورز در سیستم تعلیق که شامل کمکفنرها و دامپرهای الکترومغناطیسی است بسیار بهتر از تعلیق مستقل لینکلن کار میکند. بااینحال فضای ردیف سوم صندلیهای نویگیتور با در اختیار داشتن بیشتر از 7 سانتیمتر فضای پای بیشتر نسبت به یوکان XL و اسکالید ESV، بهتر بوده و برای بزرگسالان مناسبتر است.
SUV بزرگ یا خانهٔ کوچک؟
درمجموع کل فضای بار و سرنشینِ نویگیتور و یوکان تنها یک درصد باهم تفاوت دارد بهنحویکه جمس 4980 لیتر فضا برای سرنشینان داشته و 1104 لیتر فضای برای بار دارد که در مقابل فضای سرنشینان 4813 لیتری و فضای بار 1217 لیتری نویگیتور قرار میگیرد. بدین ترتیب این SUVهای غولپیکر، ازلحاظ راحتی سرنشینان با اتوبوسهای لوکس برابری کرده و حتی با برخی از خانههای کوچک قابلرقابت است. تعلیق مستقل عقب نویگیتور هیچ سودی برای بهبود هندلینگ خودرو ندارد. فرمان احساس خوبی نداشته و ارتفاع زیاد و مرکز ثقل بالای ماشین موجب میشود که فقط تحمل 0.78 جی شتاب جانبی را داشته و هنگام حرکت در پیچها احساس واژگونی به انسان دست میدهد. نویگیتور از سرعت 113 کیلومتر در ساعت در 56 متر متوقف میشود. حتی شش بار بهصورت پیدرپی خودرو را با ترمز گیریهای شدید تحتفشار قراردادیم ولی هیچ افزایش قابل توجهی در مسافت توقف ایجاد نشد.
بهطورکلی تا معرفی نسل چهارم نویگیتور (بدون درهای گالوینگ و پلههای ورودی که در نسخهٔ کانسپت وجود داشت)، فیس لیفت نویگیتور فعلی، راه حلی موقتی برای سالهای 2015 و 2016 محسوب میشود که البته علیرغم این فیس لیفت، ازلحاظ طراحی کاملاً در پس اسکالید قرار میگیرد درحالیکه با رینگهای 22 اینچی، تریم چوب با الهام از مبلمان گرانقیمت و چرم فراوان بسیار لوکس احساس میشود. یک صفحهنمایش لمسی 8 اینچی نیز بهراحتی عملکردهای خودرو را کنترل میکند؛ اما سیستم سرگرمی MyLincoln با کارپلی اپل و اندروید اتو گوگل سازگاری ندارد. در کل شاید لینکلن نویگیتور L تمام چیزهایی را که ما بدانها علاقه داریم را نداشته باشد اما این SUV حداقل جهت حمل 7 نفر درنهایت راحتی مناسب بوده و میتواند چیزهایی را بکسل کند که هیچ کراساووری توان آن را ندارد.
فضانوردانی که اکنون در ایستگاه بینالمللی فضایی مستقر هستند، همچنان با ارسال تصاویر متعدد و زیبایی که از زمین میگیرند، باعث حیرت ما میشوند.
به نقل از زی نیوز، اخیرا سازمان فضایی ایالات متحده تصویر خیرهکنندهای از جنوبیترین نقطه ایتالیا منتشر کرده که در 17 سپتامبر 2016 و توسط خدمه اکسپدیشن 49 حاضر در ایستگاه فضایی بینالمللی به ثبت رسیده است.
طبق اعلام ناسا، شهر درخشان نپال در قسمت پایین تصویر قابل مشاهده است و همچنین فضاپیمای روسی سایوز در قسمت فوقانی تصویر قرار دارد.
بر اساس اعلام مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، دسترسی به کتابها، مقالات علمی فارسی و عربی نشریات و کنفرانسها به صورت رایگان امکانپذیر است.
به نقل از روابط عمومی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، دسترسی به کتابها، مقالات علمی فارسی و عربی نشریات و کنفرانسها تا 15 مهرماه امسال از طریق وب سایت مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری (RICeST) بعنوان بزرگترین مرجع مقالات علمی کشور رایگان شد.
علاقهمندان میتوانند از مقالههای الکترونیکی فارسی به آدرس https://search.ricest.ac.ir/ricest/advsearch.aspx، مقالههای الکترونیکی عربی به آدرس https://search.ricest.ac.ir/ricest/earaarticle.aspx، کتابهای الکترونیکی به آدرس https://search.ricest.ac.ir/ricest/ebook1.aspx?lan=faو مقالههای الکترونیکی کنفرانسها به آدرس https://search.ricest.ac.ir/ricest/econf.aspx بهرهمند شوند.
اپلیکیشنهای کنونی تلفن همراه میتوانند زمان ورود اتوبوسها و قطارها به ایستگاه را اطلاع بدهند؛ اما ممکن است راننده سریعتر از این برنامهها باشد یا کمی تاخیر باعث جا ماندن شما از مترو شود.
به نقل از انگجت، ارتقای اپلیکیشن Transit برای گوشیهای اندروید و iOS میتواند زمان خروج قطار یا اتوبوس را از تمام خطوط حملونقل نزدیک که روی نقشه با رنگ درخشان نمایش داده شدهاند، اطلاع دهد.
این برنامه یک هشدار تصویری و صوتی را در زمانی که باید به سمت ایستگاه بروید یا پیاده شوید، روی گوشی ارسال میکند تا از خط بعدی جا نمانید. همچنین Transit برنامههای جابجا شده خطوط حملونقل را نیز به اطلاع میرساند.
علاوه بر آن، اپلیکیشن مذکور بهترین مسیرها را که شما را سر وقت به مقصدتان میرسانند، اطلاع میدهد.
بیش از 100 شهر از جمله ونکوور، تورنتو، مونترآل، نیویورک، شیکاگو، واشنگتن، لسآنجلس، لندن و بسیاری از شهرهای کوچک و بزرگ دیگر در اروپا، کانادا و آمریکا از این اپلیکیشن پشتیبانی میکنند.
تیمی از محققان چینی یک خودروی تسلا مدل S را بطور بیسیم و از راه دور هک کرده و کنترل اجزای الکترونیکی داخلی آن از جمله ترمز را در دست گرفتند.
به نقل از گاردین، هکرها در زمان آزمایش خودروی تسلا توانستند خرابکاری زیادی را از فاصله حدود 20 کیلومتری روی آن انجام دهند. آنها علاوه بر کنترل ترمز تنها با چند کیک بر روی کلیدهای لپتاپ توانستند برفپاککنها را کنترل کرده، قفل درها و صندوق عقب را باز کنند.
این هکها یک بار دیگر به نمایش این اصل قدیمی میپردازد که همه چیز قابل هک شدن است. هک شدن خودروی تسلا چیز جدیدی نیست اما به نظر میرسد این اولین بار است که محققان توانستهاند این میزان از کنترل را روی خودرو از فاصله دور بدست بیاورند.
برای هک، برخی پیشنیازها ضروری هستند. خودرو باید از مرورگر داخلی استفاده کند و به یک شبکه وایفای مخرب متصل شود. اکنون هکرها بخشهای آسیبپذیری را که یافته بودند برای تسلا ارسال کردهاند و این شرکت خودروسازی در تلاش برای رفع آنهاست.
.: Weblog Themes By Pichak :.