آناکوندا

دانشمندان بزرگترین مار آناکوندای جهان را در برزیل کشف کردند.

 به نقل از نیچر، این هیولای 10 متری هنگامی کشف شد که کارگران ساختمانی در انفجار غاری در برزیل موفق به کشف این مار عظیم شدند. این منطقه روزگاری جنگل‌ بوده و در حال حاضر ساخت‌وساز بر روی آن شروع شده است.

طولانی‌ترین ماری که تاکنون به دام افتاده است به نام مدوزا بوده که در کانزاس سیتی شکار و در گینس ثبت شده و طول آن 25 فوت بوده است.

مار آناکوندا در مناطق گرمسیری جنوب امریکا زندگی می‌کند و در حال حاضر چهارگونه از آن به نام‌های آناکوندای سبز، زرد، تیره خالدار و بولیوی شناخته شده است.

این مار عظیم‌الجثه در معرض خطر و مهمترین تهدید برای این حیوان جنگل‌زدایی و شکار پوست برای تولید محصولات تجاری است.

 

  



تاريخ : چهار شنبه 7 مهر 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

ماموریت مریخ

الون ماسک، بنیانگذار شرکت‌های اسپیس‌ایکس و تسلا در کنفرانس اخیر خود از سیستم حمل‌ونقل میان‌سیاره(ITS) رونمایی کرده که قدرتمندترین موشک ساخته‌شده را با فضاپیمایی برای حمل حداقل 100 نفر به سیاره مریخ در یک پرواز ترکیب کرده است.

 به نقل از اسپیس، ماسک در کنفرانس بین‌المللی فضانوردی اظهار کرد که اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، این سیستم قابل استفاده مجدد می‌تواند به بشریت در ساخت یک مستعمره دائمی و خودکفا در 50 تا 100 سال آینده در سیاره سرخ کمک کند.

موشک ITS نسخه بهبود یافته‌ای از بوستر مرحله اول موشک فالکون 9 اسپیس‌ایکس است اما این بوستر 77.5 متری دارای 42 موتور رپتور است، در حالیکه فالکون 9 تنها 9 موتور مرلین دارد. این موشک با ترکیب با فضاپیمای سرنشین‌ دار، ‌122 متر ارتقاع خواهد یافت که آن را طویل‌ترین سیستم پرواز فضایی ساخته‌شده تاکنون خواهد کرد که حتی از موشک ماهنورد ساتورن 5 ناسا نیز بلندتر است. ارتفاع فضاپیمای سرنشین‌دار حدود 50 متر و عرض آن 17 متر خواهد بود و به 9 موتور رپتور مجهز خواهد شد.

به گفته ماسک، موشک ITS پس از انتقال فضاپیما به مدار، به محل پرتاب خود بازخواهد گشت که احتمالا در مرکز فضایی کندی ناسا خواهد بود.

فضاپیما در زمان پرتاب، سوخت کمی به همراه خواهد داشت تا جا برای سایر محموله‌ها از وسایل گرفته تا مسافران بیشتر شود. سپس موشک ITS مجددا به همراه یک مخزن سوخت به مدار پرتاب شده و فضاپیما را مجددا سوخت‌گیری خواهد کرد. در انتها زمانی که زمین و مریخ همتراز شدند – این رویداد هر 26 ماه یکبار رخ می‌دهد – فضاپیما به سمت سیاره سرخ سفر خواهد کرد.

این فضاپیما با امکان حمل 100 تا 200 مسافر،‌ دارای سالن سینما،‌ محل کنفرانس و رستوران بوده تا پیشگامان مریخی بتوانند تجربه متفاوت‌تری از مسافران ماموریت آپولوی ناسا به ماه را داشته باشند. انتظار می‌رود که مدت زمان این سفر 80 روز باشد که بستگی به همترازی مریخ و زمین دارد.

در حال حاضر شش تا 9 ماه طول می‌کشد تا یک فضاپیما با فناوری‌های رایج به مریخ برسد و ماسک مدعی است که سیستم ITS می‌تواند این زمان را به حدود 30 روز نیز کاهش دهد.

اسپیس‌ایکس همچنین از برنامه‌های خود برای ساخت یک نیروگاه خورشیدی در مریخ خبر داد که از دی‌اکسید کربن و یخ آب موجود در هوا و خاک مریخ برای تولید متان و اکسیژن به عنوان سوخت موتور رپتور استفاده خواهد کرد. فضاپیماهای موجود در مریخ می‌توانند مجددا سوخت‌گیری کرده و به زمین بازگردند تا سفر انسان به این سیاره، یک سفر بی‌بازگشت نباشد.

ماسک اظهار امیدواری کرد که در چهار سال آینده بتواند فاز اول توسعه این سیستم حمل و نقل میان‌سیاره‌ای را تکمیل کرده و آزمایشات زیرمداری آن را آغاز کند. اگر همه چیز به درستی پیش برود، این سیستم می‌تواند نخستین ماموریت خود به مریخ را در یک چهارچوب زمانی 10 ساله انجام دهد.

تا آن زمان،‌ اسپیس‌ایکس کار پرتاب فضاپیماهای دراگون را هر 26 ماه یک بار با موشک سنگین فالکون به مریخ ادامه خواهد داد تا فناوری آن را آزمایش کرده و ماموریت‌های رباتیک دنباله‌دار را برای ارسال آزمایشات علمی به سیاره سرخ بفرستد.

 

  



تاريخ : چهار شنبه 7 مهر 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

moon-l.jpg

محققانی که لایه‌های آهن و عناصر دیگر را مورد بررسی قرار دادند می‌گویند که ماه در حدود 4.5 میلیارد سال پیش از برخورد یک شیء سیاره ای با زمین جوان پدید آمده است.

 به نقل از بیزینس استاندارد، نویسندگان این پژوهش استدلال می‌کنند که در پی این برخورد، یک ابر عظیم و غول آسا از سنگ و خاک به فضا پرتاب شده و از به هم پیوستن اجزای آن، ماه پدید آمده است.

به باور آنها کره ماه در پی یک برخورد که 150 میلیون سال پس از پیدایش سامانه خورشیدی، میان زمین و یک جرم دیگر رخ داده پدید آمده است.

دانشمندان از شبیه سازی آزمایشگاهی تاثیر زمین به عنوان شواهدی استفاده کردند تا نشان دهند که لایه طبقه ای زیرین حجم سنگی که در داده های لرزه نگاری مشخص است هنگامی که زمین با یک شیء کوچکتر برخورد کرده ایجاد شده است.

این استدلال که "برخورد بزرگ" نام دارد برای تشکیل ماه یک فرضیه علمی رایج است، اما محققان هنوز هم برای اثبات آن نیازمند انجام تحقیقات بیشتر هستند.

این مطالعه در مجله Nature Geoscience منتشر شده است.



تاريخ : چهار شنبه 7 مهر 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

کودک

نشریه نیوساینتیست اعلام کرد که نخستین کودک با ژن سه والد به شیوه انتقال میتوکندری متولد شده است.

 به نقل از بی‌.بی‌.سی، در میتوکندری‌ سلول‌های مادر این نوزاد پسر، یک نقص ژنتیکی وجود داشت که سبب می‌شد فرزندش به یک بیماری شدید سیستم عصبی مبتلا شود.

دو فرزند قبلی این زن و شوهر اردنی به علت همین بیماری درگذشته بودند و پزشکان آمریکایی با استفاده از روش انتقال میتوکندری این کار را در مکزیک انجام دادند چون این کار هنوز در آمریکا مجوز قانونی ندارد.

این کودک اولین انسانی نیست که ژن سه نفر را به عنوان والد دارد اما روشی که این کودک با آن متولد شده کاملا جدید و متفاوت است.

دانشمندان تولد این نوزاد با این روش را "انقلابی" در درمان بیماری های مادرزادی توصیف کرده اند.

این روش بحث بر انگیز در انگلیس هم مجوز گرفته است و انگلیس اولین کشور اروپایی است که دستکاری ژنتیکی انسان را مجاز دانسته است.

در انگلیس هم تخمک مادر و هم تخمک یک اهداکننده با اسپرم پدر بارور می‌شود و پیش از اینکه تقسیم تخم حاصل آغاز شود، هسته تخمک اهدا کننده بیرون آورده شده و هسته تخمک مادر به جای آن گذاشته می‌شود.

اما چون زن و شوهر اردنی مسلمان بودند، نمی‌توانستند از بین رفتن سلول لقاح یافته را بپذیرند بنابراین دکتر جان ژانگ از روشی دیگر استفاده کرد، هسته تخمک مادر را به جای هسته تخمک اهداکننده گذاشت و بعد آن را با اسپرم پدر بارور کرد.

او این کار را برای پنج تخمک مادر انجام داد، اما فقط یکی از آنها توانست بطور طبیعی رشد کند و تقسیم شود و محصول آن اکنون پسری پنج ماهه است.

پارلمان انگلیس تقریبا یک سال و نیم پیش استفاده از این روش را تصویب کرد.

این روش که به آن "انتقال میتوکندری" گفته می‌شود برای درمان یک نقص ژنتیکی انجام می‌گیرد که میتوکندری (باتری سلول) را دچار نقص می‌کند.

در حالی‌که بیشتر ماده ژنتیکی سلول در هسته آن قرار دارد ژن‌های میتوکندری در خود میتوکندری قرار دارند.

ژنهایی که ساخت میتوکندری را کنترل می‌کنند فقط از طرف مادر به ارث می‌رسند و می‌توانند باعث بیماری‌های قلبی، کبدی، عصبی و عضلانی می‌شوند.

در انتقال میتوکندری که در واقع نوع خاصی از لقاح آزمایشگاهی(IVF) است، هسته تخمک زن اهداکننده بیرون آورده و بجای آن مواد ژنتیکی مادر واقعی قرار داده می‌شود.

این کار را می‌توان هم قبل و هم بعد از لقاح این تخمک با اسپرم پدر انجام داد. به این ترتیب سلول اصلاح شده، ژن‌های مادر و میتوکندری زنی دیگر را دارد. بعد تخم لقاح یافته در رحم مادر کاشته می‌شود.

در انتقال میتوکندری، کودک بیش از ۹۹ درصد ژن‌های مادر خود را دارد و مقدار ماده ژنتیکی که از فرد دهنده وارد تخمک مادر می شود بسیار اندک است، ۳۷ ژن که تقریب یک دهم درصد کل ماده ژنتیکی است.

این ژنها فقط در تولید انرژی نقش دارند و ۲۳ هزار ژنی که در ظاهر، رفتار و خصلت‌های دیگر نقش دارند فقط از مادر واقعی به ارث می‌رسند.

 

 

  



تاريخ : چهار شنبه 7 مهر 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

آکنه

تحقیقات جدید محققان دانشگاه کینگز کالج لندن نشان داده که افرادی که بیشتر جوش می‌زنند، طول عمر بیشتری دارند.

 به نقل از تلگراف،‌ سلول‌های این افراد دارای یک محافظت داخلی در برابر پیری بوده که احتمالا چهره بهتری از آن‌ها در دوران پیری نمایش می‌دهد.

متخصصان پوست از سال‌ها پیش دریافته بودند که مبتلایان به آکنه پوستی دیرتر از سایرین پیری را تجربه می‌کنند. متخصصان می‌دانستند که نشانه‌های پیری مانند چروکیده و نازک شدن پوست در مبتلایان به آکنه بسیار دیرتر از سایرین بروز پیدا می‌کند.

اکنون دانشمندان دلیل آن را کشف کرده‌اند. بررسی گلبول‌های سفید خون افراد مبتلا به آکنه نشان داد که این سلول‌ها از سرپوش محافظ بلندتری در انتهای کروموزوم‌های خود برخوردارند.

این سرپوش‌ها که "تلومر" نامیده می‌شوند، مانند سرپوش پلاستیکی هستند که از رشته رشته شدن بند کفش جلوگیری می‌کنند.

این سرپوش‌ها از معیوب شدن و ترکیب کرومزوم‌ها با همسایگانشان در زمان تکثیر سلولی جلوگیری می‌کنند.

تلومرها در طول زمان کوچکتر می‌شوند و با پیری زیستی ارتباط نزدیکی دارند. هرچه تلومر افراد بلندتر باشد،‌ دیرتر از دیگران پیر می‌شوند.

این تحقیق که در مجله Investigative Dermatology منتشر شده،‌ به بررسی 1205 دوقلوی دختر پرداخت که یک چهارم آن‌ها به آکنه مبتلا بودند.

محققان همچنین دریافتند که یکی از ژن‌های دخیل در طول تلومرها نیز با آکنه مرتبط است. ژن p53 به تنظیم آپوپتوز یا "مرگ سلولی برنامه‌ریزی شده" می‌پردازد که یک نوع خودکشی سلولی است. زمانی که تلومرها کوتاه می‌شوند،‌ این ژن ممکن است باعث یک سری از رویدادها شود که منجر به آپوپتوز خواهند شد.

تحقیقات نشان داد که این ژن در مبتلایان به آکنه از فعالیت کمتری برخوردار است.



تاريخ : چهار شنبه 7 مهر 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

مطالعات نشان داده است، علت تنهایی افراد گاهی مربوط به ژن‌های آنهاست.

 به نقل از نیچر، نتایج مطالعات جدید نشان داده است نوع ژن‌های افراد گاهی دلیلی برای احساس تنهایی آنهاست.
 
محققان در این بررسی دریافتند، خطر احساس تنهایی ممکن است با ژنتیک در ارتباط باشد که به عنوان یک صفت ارثی مطرح می‌شود.
 
آبراهام پالمر، استاد روانپزشکی دانشگاه سن‌دیه‌گو و نویسنده ارشد این مطالعه اظهار کرد: برای دو نفر با تعداد مساوی دوست و خانواده، ژنتیک نقش موثری در احساس تنهایی فرد خواهد داشت.
 
در این مطالعه بر روی اطلاعات ژنتیکی و سلامت 10 هزار و 760 نفر از افراد 50 سال و بالاتر بررسی‌هایی انجام شد و از شرکت‌کنندگان پرسش‌هایی برای به دست آوردن میزان تنهایی به عمل آمد.
 
بررسی و مطالعه در بین شرکت‌کنندگان براساس سن، جنس و وضعیت تأهل نشان داد که احساس تنهایی در طول زندگی در حدود 14 تا 27 درصد ژنتیکی است، اما عوامل محیطی هم نقش بسیار مهمی دارند.
 
محققان در حال بررسی بر روی این صفت ارثی هستند و اینکه ژن موثر در احساس تنهایی را کشف کنند.
 
آنها در این بررسی همچنین دریافتند، افرادی که تنهایی را به ارث برده‌اند، در طولانی مدت با علائم افسردگی مواجه می‌شوند، اما هیچ ارتباطی بین تنهایی ارثی و اسکیزوفرنی، اختلال دو قطبی و افسردگی پیدا نشد.
 
یافته‌های این بررسی در مجله Neuropsychopharmacology منتشر شده است.


تاريخ : چهار شنبه 7 مهر 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 اسفندیار هوشیار تصریح کرد: در پی بازسازی ستون‌های حرم مطهر، مهندسین متوجه شدند که ستون‌ها به ارتفاع هشت متر داخل زمین فرو رفته است.

وی افزود: در واقع در طول سالیان متمادی و وقوع حوادث مختلف در این منطقه جغرافیایی، خاک کربلا هشت متر بالا آمده بطوریکه برخی روستاها به مرور زمان در زیر خاک دفن شده‌اند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان متذکر شد: در هنگام کاوش و مطالعه ستون‌ها صحنه جنگ عاشورا کشف شده بطوریکه برخی ادوات جنگی و ابزارآلات و اسباب به جا مانده نیز کشف شده است.

هوشیار با تأکید بر اینکه تقلیل حجم ستون‌های حرم مطهر یکی از مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی است که استان اردبیل نیز در آن مشارکت دارد، اضافه کرد: به دلیل اینکه ستون‌ها با ضریح ۱۶۰ سانتی‌متر فاصله دارد برای زیارت زائرین ایجاد مشکل کرده است.

کشفیات جدید از زیر حرم مطهر امام حسین (ع)


وی متذکر شد: این طرح با دقت علمی در حال اجرا است و به اندازه ۲۱۰ سانتی‌متر ستون‌ها تقلیل می‌شود که بر اساس ضرورت‌های فنی یکی از پروژه‌های شاخص عمرانی در اطراف حرم امام حسین (ع) است.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان با بیان اینکه تمامی هزینه‌های پروژه‌های عمرانی توسط مردم و خیرین تأمین می‌شود، اضافه کرد: برای اجرای این طرح نیز یک شهروند شیعی ۲۰۰ میلیارد ریال اختصاص داده است.

وی همچنین به اتمام برخی پروژه‌های کلان در حرمین اشاره کرد و گفت: از جمله ساخت درب خاتم‌کاری حرم حضرت ابوالفضل (ع)، بیمارستان ۱۲۰ تخت خوابی امام سجاد (ع)، تعویض درب مطلای حرم امام علی (ع) و ساخت صندوقچه قبور امامان مطهر در کاظمین است.

به گفته هوشیار یکی از پروژه‌های شاخص عمرانی نیز بازسازی مسجد صفویه در کاظمین است که به صورت مطلوب در شمال حرم اجرایی شده است.

جمع‌آوری ۱۰ میلیارد ریال نذورات مردم اردبیل در سه سال

رئیس ستاد عتبات عالیات استان اردبیل همچنین در خصوص میزان مشارکت این ستاد در برنامه‌های بازسازی تصریح کرد: از استان اردبیل ۱۰۰ نفر در امر بازسازی عتبات عالیات مشغول به خدمت هستند.

هوشیار با بیان اینکه عملیات بازسازی به افراد مجرب و متخصص نیازمند است، تأکید کرد: در طول مدت‌زمان بازسازی از مهندسین خبره استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه میزان مشارکت‌های مردمی در امر بازسازی عتبات عالیات از سال ۸۵ تا ۹۲ مشخص نیست، ادامه داد: در طول این سال‌ها کمک‌ها به صورت متفرقه دریافت شده است.

کشفیات جدید از زیر حرم مطهر امام حسین (ع)

 


کشف بقایای نیزه‌ شکسته‌های روز عاشورا



رئیس ستاد عتبات عالیات استان متذکر شد: بعد از سال ۹۲ مردم استان اردبیل نزدیک به ۱۰ میلیارد ریال نذورات نقدی و جنسی و اهدای زمین داشته اند.



تاريخ : سه شنبه 6 مهر 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 با فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سید و سالار شهیدان، محبان اهل بیت علیهم السلام از سرتاسر جهان دل‌های خود را روانه کربلا و ضریح 6گوشه امام حسین(ع) می‌کنند؛ ضریحی که افتخار ساخت آن نصیب ایرانیان شد. 

براساس شواهد و اسناد تاریخی، ایرانیان نقش اساسی در ساخت بارگاه و حرم مطهر امام حسین(ع) داشتند تا اینکه در دوران معاصر و به‌ قدرت رسیدن رژیم بعث در عراق، این روند متوقف شد.به‌طوریکه در دوران دفاع مقدس، دیدن حتی تصویری از ضریح 6گوشه امام حسین تبدیل به آرزویی برای هموطنان ما شده بود.آن زمان حتی کسی تصور نمی‌کرد که روزی افتخار ساختن ضریح جدید امام حسین(ع) نصیب ایرانیان شود. 
 
با الطاف الهی و ائمه اطهار، پس از سقوط رژیم بعث و تشکیل ستاد بازسازی عتبات عالیات، زمینه برای مشارکت مردم در ساخت این ضریح مطهر فراهم شد. 

راز شش گوشه بودن ضریح امام حسین(ع) +عکس 


در زیر به برخی از شاخص‌های مهم فنی و هنری این پروژه عظیم اشاره شده است: 
 
طراحی ضریح جدید امام حسین (ع) که یک اثرهنری کم‌نظیر محسوب می‌شود، به‌دست «محمود فرشچیان»؛ استاد برجسته نگارگری و مینیاتور صورت گرفت.در ضریح مطهر، سور کریمه انسان، فجر، کوثر و احادیث، اسماء جلاله و اسماء مبارک معصومین(ع) به خط  سیدمحمد حسینی موحد و اشعار  سید رضی گردآورنده نهج البلاغه  با قلمزنی  استاد مصطفی خدادادزاده کار شده است.سقف داخلی ضریح نیز به همت  استاد حسین ظفری‌زاده ساخته شد. 
 
این اثر برجسته هنری در کارگاه‌های مجزا در شهرهای قم، تهران، اصفهان و شیراز که شامل کارگاه‌های خطاطی، نور‌پردازی ، نجاری، ریخته‌گری، تراشکاری، نقره کاری، تراشکاری استیل، برنج و مس، گوی و ماسوره، خاتم، مقرنس، معرق، یزدی بندی است، ساخته شد. 
 

راز شش گوشه بودن ضریح امام حسین(ع) +عکس


هزینه ساخت ضریح نیز تماما از محل نذورات و کمک‌های مردمی و غیردولتی بود که البته این هدایا منحصر به کشور ایران نبود و عاشقان اهل بیت علیهم السلام سراسر جهان از کشورهایی چون لبنان، عربستان، فرانسه، ماداگاسکار، هند و... در قالب اقلیت‌های مذهبی و اهل سنت در تامین منابع مالی آن مشارکت داشتند. 
 
هزینه چوب و نجاری ضریح نیز اهدایی آستانه حضرت معصومه(س) بود.از حدود 14 میلیارد تومان هزینه سلخت این ضریح، 7 میلیارد مربوط به طلا (به قیمت روز) و 7 میلیارد دیگر مربوط به سایر هزینه‌هاست.   
 

راز شش گوشه بودن ضریح امام حسین(ع) +عکس


راز 6گوشه بودن ضریح امام حسین(ع) 
 
اما چرا برخلاف ضریح و مرقد امامان دیگر، ضریح مرقد مطهر سیدالشهدا(ع) شش گوشه ساخته شده است؟ در این باره روایت‌های گوناگونی وجود دارد، اما مجموع این روایت‌ها و آن چه نزدیک تر به منطق به نظر می‌رسد، آن چیزی است که شیخ مفید(ره) در کتاب «الارشادات» آورده است  

راز شش گوشه بودن ضریح امام حسین(ع) +عکس


او در بخشی از این کتاب نام 17 نفر از شهدای بنی‌هاشم در روزعاشورا را ذکر کرده و نوشته است: آنان پایین پای آن حضرت در یک قبر (گودی بزرگ) دفن شدند و هیچ اثری از قبرشان نیست و فقط زائران با اشاره به زمین در طرف پای امام(ع) آنان را زیارت می‌کنند و حضرت علی بن الحسین(ع) یعنی حضرت علی اکبر(ع) از جمله این شهدای بزرگ هستند 
 
 
برخی گفته‌اند: محل دفن حضرت علی اکبر(ع) نسبت به مرقد امام حسین(ع) نزدیک‌ترین محل است 
 

راز شش گوشه بودن ضریح امام حسین(ع) +عکس


در بعضی از روایات دیگر از جمله کتاب «کامل الزیارات» جعفر بن محمد قمی هم آمده است: امام سجاد(ع) (با قدرت امامت و ولایت) به کربلا آمد و بنی‌اسد را سرگردان یافت، چون که میان سرها و بدن‌ها جدایی افتاده بود و آن‌ها راهی برای شناخت نداشتند، امام زین العابدین(ع) از تصمیم خود برای دفن شهیدان خبر داد، آنگاه به جانب جسم پدر رفت، با وی معانقه کرد و با صدای بلند گریست، سپس به سویی رفت و با کنار زدن مقدار کمی خاک قبری آماده ظاهر شد، به تنهایی پدر را در قبر گذاشت و فرمود: با من کسی هست که مرا کمک کند و بعد از هموار کردن قبر، روی آن نوشت: «هذا قبر الحسین بن علی بن ابی طالب ال�'ذی قتلوه عطشاناً غریب».این قبر حسین بن علی بن ابیطالب(ع) است، آن حسینی که او را با لب تشنه و غریبانه کشتند. 
 
 
آن حضرت پس از فراغت از دفن پدر به سراغ عمویش عباس(ع) رفت و آن بزرگوار را نیز به تنهایی به خاک سپرد. 
 

راز شش گوشه بودن ضریح امام حسین(ع) +عکس


سپس به بنی‌اسد دستور داد تا دو حفره آماده کنند، در یکی از آن‌ها بنی‌هاشم و در دیگری سایر شهیدان را به خاک سپردند، نزدیک‌ترین شهیدان به امام حسین(ع) فرزندشان علی اکبر(ع) است؛ چنانکه امام صادق(ع) در این باره به عبدالله بن حماد بصری فرموده است: امام حسین(ع)  را غریبانه کشتند، بر او می‌گرید کسی که او را زیارت کند غمگین می‌شود و کسی که نمی‌تواند او را زیارت کند دلش می‌سوزد برای کسی که قبر پسرش را در پایین پایش مشاهده کند. 

راز شش گوشه بودن ضریح امام حسین(ع) +عکس


 بنابراین به نظر می‌رسد گوشه‌های اضافی ضریح مطهر امام حسین(ع) محل دفن پسر بزرگ ایشان یعنی حضرت علی اکبر(ع) باشد و محل دفن نوزاد شش ماهه اباعبدالله الحسین(ع) یعنی علی اصغر(ع) نیز روی سینه پیکر مطهر امام حسین(ع) باشد 



تاريخ : سه شنبه 6 مهر 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
 ما انسان ها در زمانی زندگی می‌کنیم که رؤیاهای گذشتگان به واقعیت پیوسته است، اما خودمان هم رؤیاهایی در سر داریم که در زمان فرزندان‌مان به واقعیت خواهد پیوست. در ادامه انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم را بررسی خواهیم کرد.

شاید نادانی پیش خودش فکر کند آینده مثل کره الاغی است که افسار پاره کرده و در بیابانی بی سر و ته رَم کرده است اما این‌طور نیست. انسان دو پا روز به روز افسار آینده را بیشتر در دست خود می‌گیرد و برای این‌کار هر روز ابزار و وسائل جدیدی می‌سازد.
 
 انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم

در واقع هر چه به سمت آینده می‌رویم طرز فکرمان درباره زندگی اصلاح می‌شود و آن‌هایی که باهوش‌تر از بقیه‌مان هستند سعی می‌کنند با شناخت نیازها، فناوری‌هایی را برای‌مان طراحی کنند که بیش از پیش به سلطه‌مان بر جهان ادامه بدهیم.

با مطالعه "۱۱ فناوری های نوین آینده” با ما باشید تا ببینید در ۳۰ سال بعد زندگی آدمیزاد چه تغییرات جالبی خواهد کرد.

بشریت در انتظار فناوری های نوین آینده :

1. آبشش مصنوعی

انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم

ما در دنیایی به وجود آمدیم که زمانی سرتاسرش را آب فرا گرفته بود. اما بدن‌مان برای زندگی در زیر آب ساخته نشده است. برای تبدیل شدن به یک موجود کامل‌تر باید بتوانیم زیر آب هم نفس بکشیم.

مخترعی به نام آلون بُدنِر در زمینه ساخت آبشش مصنوعی به توفیقاتی دست پیدا کرده است. او نمونه اولیه محصولی را طراحی کرده است که LikeAFish نام دارد (مثل‌یک‌ماهی). فناوری LikeAFish به انسان این قابلیت را می‌بخشد که هنگام شنا در زیر آب، از آب اکسیژن تولید کند.

درست مثل یک ماهی. در حال حاضر سایز و وزن این آبشش اولیه مشکل دارد، اما پیشرفت این پروژه خیلی سریع است و احتمالاً پس از رفع مشکلات آن طولی نخواهد کشید که غواص‌ها به جای استفاده از مخزن اکسیژن از این ابزار برای زیرآبی رفتن استفاده کنند.
 


2.  روبات‌های کشاورزی

انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم

فناوری نوین دیگر هوش مصنوعی است. روبات‌ها دیگر محدود به انیمه‌های ژاپنی و فیلم‌هایی مثل ترمیناتور نیستند و همین الان هم در صنایع سنگین، کارهای سخت را برای انسان انجام می‌دهند.

حتی برای مصارف خانگی نظیر جارو کردن خانه یا بچه داری هم روبات‌های باحالی ساخته شده است. جایی که این وسط سرش بی‌کلاه مانده کشاورزی است. کشاورزی از قدیمی‌ترین شغل‌های انسان متمدن است.

ماشین آلات بسیاری برای سهولت و بهره‌وری بیشتر کشت و زرع تولید شده است با این حال هنوز قسمت عمده‌ی کار به گردن انسان است. اکنون شرکتی در بوستون آمریکا شروع به ساخت روبات برای کارهای کشاورزی کرده است که می‌گویند روبات‌هایش قادرند ۴۰% از کارهای یدی را به صورت اتوماتیک انجام دهند.

روبات دیگری هم در ژاپن ساخته شده است که سرش می‌شود توت فرنگی‌ها کی رسیده‌اند و آماده چیدن هستند. دانشگاه معروف MIT هم یک باغچه کوچک گوجه گیلاسی دارد که کلاً اختیارش را داده‌اند دست یک روبات.

خوبی روبات‌ها این است که می‌توانی ۲۴ ساعته آن‌ها را بگذاری پای کار و خیالت راحت است که غُر نخواهند زد.
 

 
3. قرص‌های ضد آفتاب

انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم

در زمان ما هنوز هم این اصطلاح باب است که مثلاً می‌گویند برای فلان کار قرص نساخته‌اند، باید زحمت بکشی بروی سخت کار کنی تا آن‌را بدست بیاوری.

اما در آینده برای خیلی از کارها قرص می‌سازند تا آن‌را بندازی در دهانت و یک لیوان آب هم پشت‌بندش سر بکشی و کارت راه بیفتد. یکی از این قرص‌ها قرار است شما را در برابر اشعه خورشید محافظت کند. آیندگان دیگر نیازی ندارند سه ساعت وقت صرف کرم مالیدن به پوست خود بکنند.

قرصش را بالا می‌اندازند و خلاص. همین الان که ما صحبتش را می‌کنیم دکتر پل لانگ از دانشگاه King’s College در لندن، که مسئولیت این پروژه‌ی سه ساله را دارد، اذعان داشته که همین الان هم این قُرص اختراع شده است اما در حال انجام تست‌هایی بر روی آن هستند که ثابت شود اثرات مضری بر روی بدن انسان ندارد.

دکتر لانگ می‌گوید که در حالت خوش‌بینانه احتمالاً این قرص تا ۱۰ سال آینده به بازار خواهد آمد. اما الان هیچ چیزی به نام قرص ضد آفتاب وجود ندارد.
 


4.  کامپیوترها و موبایل‌هایی به قطر کاغذ

انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم

نظرتان چیست که قطر تلفن هوشمندتان اندازه یک کاغذ باشد و بتوانید آن‌را لوله کنید داخل جیب‌تان بگذارید یا زیر شیشه میز عسلی فرو کنید؟ خیلی حال می‌دهد، نه؟

پاساژ علاءالدین‌ها و خیابان جمهوری‌‎های آینده پر خواهند بود از این نوع موبایل‌های کاغذی، تلویزیون‌های کاغذی و سایر وسیله‌های الکترونیکی دیگر. الان که ما با شما صحبت می‌کنیم پروژه‌هایی در رابطه با لاغر کردن اسمارت‎‌فون‌ها و تبلت‌ها در حال اجراست.

محصولی به نام Papertab در نمایشگاه CES 2013 رونمایی شده و دو دانشگاه آمریکایی و کانادایی هم طی یک پروژه مشترک به نام Paperphone موبایلی با قطر یک کاغذ طراحی کرده‌اند.

انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم

دکتر روئل ورتگال از دانشگاه کوئینز در این باره می‌گوید: آینده این شکلی است. از ۵ سال آینده همه چیز را به همین شیوه خواهند ساخت.
 


5. ساخت دندان طبیعی

انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم

رفتن به دندان‌پزشکی یکی از مخوف‌ترین کارهایی است که یک نفر می‌تواند انجام بدهد. اما مگر راه فراری هم هست؟ دندان که پوسید و عصب که شروع به تیر کشیدن کرد راه دیگری برای آدم باقی نمی‌گذارد.

معمولاً آسیب‌هایی که به دندان‌ها وارد می‌شود دائمی است و باید تا آخر عمر با آن‌ها سر کنید. اگر هم مجبور به کشیدن دندان‌ها شوید که باید بروید سراغ دندان مصنوعی و هر شب آن‌ها را داخل لیوان، بگذارید بالای سرتان.

حالا خبر خوب این‌جاست که دانشمندان، با بررسی سیستم دندان درآوردن تمساح (آلیگاتور)، کم کم دارند موفق می‌شوند که بتوانند برای آدمی که دندان‌هایش ریخته، دندان طبیعی برویانند. جالب بود نه؟

بنا بر تحقیقات آزمایشگاهی در ایالت یوتای آمریکا در نوامبر ۲۰۱۲، انسان‌ها هم تحت شرایط آزمایشگاهی و با ایجاد یک سری اصلاحات می‌توانند چیزی شبیه به سیستم دندان‌ درآوردن تمساح را شبیه سازی کنند. یعنی دندان مصنوعی بای بای
 


6. تلویزیون هولوگرافیک (تلویزیون تمام نگار)

انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم

همه این اختراعات یک طرف و تلویزیون هولوگرافیک یک طرف. اصلاً بگذارید خیال‌تان را راحت کنم. من حاضرم دندان نداشته باشم و گوشی تلفنم اندازه جعبه رطب مضافتی باشد و پوست صورتم آفتاب سوخته باشد و خودم زمین را برای برداشت سیب زمینی بیل بزنم و موقع زیر آب رفتن هم مثل اجدادم نفس حبس کنم، اما یک تلویزیون هولوگرافیک داشته باشم.

آینده زمانی است که در نانوایی‌ بربری‌هایش تلویزیون LED و FULL HD و ۴K وجود داشته باشد و در خانه‌ها تلویزیون‌های هولوگرافیک یا تمام نگار. در نسل بعدی تلویزیون‌ها دیگر سایز صفحه نمایش یا کیفیت پیکسل‌های آن‌ها اهمیتی نخواهد داشت.

چیزی که برای تلویزیون‌های آینده مهم خواهد بود محوطه دید است. بچه‌های دانشگاه MIT اخیراً تراشه‌ای ساخته‌اند که قادر است تصویری هولوگرافیک را با نرخ ۵۰ گیگاپیکسل در ثانیه تولید کند و مرزهای بین واقعیت و تصویر را به صفر برساند.

البته اگر هم اکنون بخواهند با این فناوری تلویزیون بسازند، هزینه‌اش سر به فلک می‌کشد، اما مایکل بوو از تیم رسانه‌های تصویری MIT می‌گوید که این فناوری خیلی گران تمام نمی‌شود. براساس پیش بینی بوو، تولید این تلویزیون‌ها از ۱۰ سال بعد شروع خواهند شد.
 


7. Google Earth پخش مستقیم

انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم

همین الانش هم Google Earth موهبتی محسوب می‌شود چه برسد به وقتی که بخواهید با استفاده از آن عبور گاوهای آفریقایی از روی رودخانه‌ی تمساح‌های گرسنه، سرقت نفت‌کش توسط دزدان دریایی سومالی و حتی کمین‌گاه افسران راهنمایی رانندگی برای موتور خواباندن را به صورت پخش مستقیم رصد کنید.

به دانشگاه آکسفورد، قسمت RAL Space خوش آمدید. در این‌جا دانشمندان حسابی مشغول ساختن دوربین‌های خاصی هستند که کسی تا به حال برای ساختن‌شان اقدام نکرده. دوربین‌هایی که قادرند کیلومترها بالای سر ما قرار داشته باشند و تصاویر ماهواره‌ای را به صورت پخش مستقیم ۲۴ ساعته برای ما مخابره کنند.

این دوربین‌ها چیزی شبیه به لوله هستند و ۱ متر طول‌شان است. قرار است این دوربین‌ها را به بدنه‌ی ایستگاه‌های فضایی پیچ کنند تا از تمام دنیا به صورت تمام وقت فیلم بگیرند. با این پیشرفتی که گوگل در کارش دارد هیچ بعید نیست تا ۱۰ سال دیگر تمام این چیزهایی که گفتیم جنبه واقعیت پیدا کنند.
 


8. الکتریسیته بی‌سیم

انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم

یکی از چیزهایی که آیندگان از آن سر در نخواهند آورد این است که این‌ همه سیم به چه درد ما کنونی‌ها می‌خورده؟ چند وقتی است که کک به تنبان دانشمندان افتاده است که چگونه می‌توان از شر سیم‌ها و کابل‌ها خلاص شد و در زمان حال پیشرفت‌های کمی هم حاصل شده است.

فکرش را بکنید کُل دنیا به صورت وایرلس برق کشی بشود! چه صرفه جویی‌ای بشود! تمام کابل‌ها و تیرچراغ‌برق‌ها از داخل خیابان جمع می‌شوند و دیگر نیاز نیست برای گوشی یا تبلت خود باتری اضافه و شارژر بخرید.

لابد منبع برق‌تان یک چیزی به اندازه زبانه زیپ شلوارتان خواهد بود که احتمالاً همانجا هم نصب خواهد شد و از همانجا هم برق در می‌آید. فقط پرنده‌ها ضرر می‌کنند که اول صبح جای دنجی برای نشستن ندارند.

راستش را بخواهید رسیدن به این تکنولوژی خواب و خیال نیست و چه بسا ۲۰ سال بعد شاهد وقوع همین اتفاق‌ها باشیم. همین الان هم یک سری شارژر برای بعضی از وسایل الکترونیکی ساخته شده است که ثابت می‌کند الکتریسته بی‌سیم جوک نیست.

تعدادی از شرکت‌ها هم در حال رقابت برای ساخت دستگاهی (هاب وایرلس) هستند که الکتریسته را به تمام وسایل برقی خانه برساند. ایده ساخت چنین دستگاهی برای اولین بار در دانشگاه MIT، توسط فردی به نام مارین سولیاچیچ مطرح شد. بر اساس این ایده الکتریسته و انرژی از طریق امواج الکترومغناطیس خاصی، به اشیاء دیگری که در همان فرکانس رزونانس دارند، منتقل می‌شوند.
 


9.  قطارهای لوله‌ای فوق‌العاده خیلی زود تند سوپر سریع‌السیر

انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم

در واقع ما درباره قطار جهنمی‌ای صحبت می‌کنیم که سرعتش ۴ برابر بیشتر از رکورد سریع‌ترین پرواز هوایپماهای مسافربری است. یا حضرت میگ میگ!

حالا جالب این‌جاست که نمونه‌های اولیه این قطارها در شرکت Maglev ساخته شده است و ژاپنی‌ها قصد دارند تا سال ۲۰۴۵ تمام خطوط آهن‌شان را به این قطارها تغییر دهند. فناوری نوین کاربردی که باید منتظر آن بمانیم.

قطارهای سریع‌السیر فعلی چرخ ندارند که بخواهد هیچ گونه اصطکاکی با ریل ایجاد کند. قطارهای Maglev قادرند با استفاده از میدان الکترومغناطیس به سرعت ۳۰۰ مایل بر ساعت برسند که تقریباً نصف سرعت هواپیماست.

اما این فناوری زمان حال است. یک شرکت که دفترش در کلرادو در غرب آمریکاست ایده‌ای دارد به مراتب مخوف‌تر. آن‌ها کاری را می‌خواهند انجام دهند که در زمان ما خیلی ترسناک به نظر می‌رسد. می‌خواهند سرعت مسافرت با قطار را به ۴۰۰۰ مایل در ساعت ( تقریباً ۶۴۰۰ کیلومتر در ساعت) ارتقاء دهند.

یعنی با این سرعت اگر بخواهید از تهران به بندرعباس بروید یک ربع طول می‌کشد و اگر به مسکو بروید این سفر نیم ساعت هم طول نمی‌کشد.

حتی اگر می‌توانستید با چنین قطاری از تهران به نیویورک بروید سفر ۹۸۵۰ کیلومتری‌تان که از روی کل قاره اروپا و عرض اقیانوس اطلس می‌گذشت چیزی در حدود ۱ ساعت و نیم طول می‌کشید.

سرعت به حدی مرگبار است که به عقل ناقص من، راننده برای توقف قطار در نیویورک باید به بندر لیورپول در انگلستان که رسید ترمز را بکشد.

انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم

حالا چطور چنین چیزی ممکن است؟ کمپانی E3 طرحی را ارائه داده است که بر مبنای آن قرار است قطار در یک لوله‌ی تو خالی در فضای خلاء حرکت ‌کند. البته نیروی گرانشی که به مسافران وارد می‌آید همان چیزی است که در یک اتوبان معمولی مثل اتوبان قم به مسافران وارد می‌آید.

برای این‌که دهان‌تان را آب بیندازیم بد نیست بگوییم که این کمپانی هم اکنون مدل اولیه کپسول مسافرتی خود را ساخته است و در حال انجام دادن آزمایش‌های ابتدایی بر روی آن است.
 


10.  رأکتور هم‌جوشی پایدار (رأکتور فیوژن)

انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم

اگر بگوییم این نوع رأکتورها همین الان هم وجود دارند شاید شانه بالا بیندازید و بگویید این را که خودمان هم می‌دانستیم. در واقع بیشتر رأکتورهای اتمی که هم اکنون وجود دارند از طریق شکافت هسته اتم انرژی تولید می‌کنند.

تعداد کمی رأکتور هم هستند که از طریق هم جوشی هسته اتم به تولید انرژی می‌پردازند که آن‌ها پیشرفته‌تر و البته خیلی کوچک‌تر هستند.

پروژه درست کردن رأکتور هم جوشی پایدار درست و حسابی در زمان حال به حدی گسترده و غول آساست که قرار است آمریکا، اتحادیه اروپا، روسیه، ژاپن، هندوستان، کره جنوبی و چین همه با هم یکی از این‌ها را بسازند. محل ساخت این پروژه هم در کشور فرانسه است.

انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم

چندین دهه طول می‌کشد تا این پروژه عملی بشود اما محصول نهایی ۴ برابر قدرتمند‌تر از روش شکافت هسته اتم فعلی است و بسیار بسیار بی‌خطرتر و پاک‌تر برای محیط زیست. این پروژه ITER نام دارد و از بابت حجم کار، در بین پروژه‌های علمی مشارکتی بین المللی، دومین پروژه بزرگ تاریخ بشر است.
 


11.  واقعیت مجازی

انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم

بعضی‌ها از سرعت پیشرفت فناوری خسته شده‌اند و فکر می‌کنند در زمان اشتباهی به دنیا آمده‌اند. احساس می‌کنند فناوری به اوج خود رسیده است و با دیدن چهار تا گوشی و تبلت و هلیکوپتر کنترلی و ساندویچ ساز ترس ورشان داشته که نکند رئیس سرخ‌پوست‌ها در چادرش نفرین‌مان کند و نوع بشر به آخر کارش برسد.

از این رو برای برقراری تعادل هم که شده این‌ها وظیفه خود می‌دانند که به‌جای بقیه هم سنت‌ها را حفظ کنند و از تکنولوژی فرار کنند. دریغ از این‌که هنوز در زمان ما هم فناوری در حد تاتی تاتی کردن است و اگر قرار هم باشد فناوری دل کسی را بزند هنوز موقعش نرسیده. چرا؟ یکی از دلایلش چیزی است به نام واقعیت مجازی.

انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم

فکرش را بکنید در آینده واقعیتی مجازی از جسم شما قادر است بدون مرز و محدوده به هر جایی برود و با هر فردی ملاقات کند و حواس پنجگانه‌اش نظیر بینایی، شنوایی، بویایی، چشایی و لامسه‌اش هم در آن موقع کار بکنند. به طور ساده بخواهیم توضیح بدهیم این‌جوری می‌شود که … مثلاً امروز روز تولد شماست.

یک چیزی شبیه عینک روی چشم‌تان می‌گذارید و وارد واقعیت مجازی می‌شوید. به کافه‌ای در لاهور پاکستان می‌روید که زلاتان ابراهیموویچ و جنیفر لوپز و استیفن هاوکینگ و رونی کولمن و کیم کارداشیان و آدولف هیتلر لباس‌های پلوخوری‌شان را پوشیده‌اند و دور میزی نشسته‌، منتظر ورود شما هستند.

همگی شعر تولدت مبارک را برای‌تان می‌خوانند و برای‌تان کیک می‌بُرند. می‌توانید بروید کنارشان بنشینید و سیگارتان را روشن کنید و کام بگیرید (بدون این‌که ریه‌تان در دنیای واقعی هیچ آسیبی ببیند) و دودش را فوت کنید داخل صورتشان و ته سیگار را روی پیشانی هر کدام‌شان که خواستید خاموش کنید. یک ژیلت بردارید و سبیل هیتلر را بتراشید و پشت لب رونی کلمن بچسبانید.

با زلاتان درباره فوتبال صحبت کنید، با جنیفر لوپز بحث راه بیندازید که اسکات زدن بهتر است یا ژل تزریق کردن. از کیم کارداشیان درباره مُد و فشن سؤال کنید و در همین حین تمرین‌های فیزیک دانشگاه‌تان را هم بدهید استیفن هاوکینگ برای‌تان حل کند.

آخرش هم همه‌شان را با شلیک یک آرپی‌جی ۷ شهید کنید و بعد با هواپیما تا ارتفاع ۳۰۰۰۰ متری بالا بروید و در آن ارتفاع بدون هیچ وسیله‌ای از هواپیما بپرید داخل کیسه یک کانگورو در استرالیا … هر موقع هم که دلتان خواست می‌توانید عینک را از روی صورت‌تان بردارید و به دنیای واقعی برگردید.

انواع فناوری نوین که باید منتظرشان بمانیم
 


تاريخ : سه شنبه 6 مهر 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 باید گفت که فهرست دیدنی های کشور ژاپن در واقع بی انتها هستند. اما یکی از بهترین های آن که شاید این انگیزه را به هر بیننده ای بدهد که با اولین بلیط به این سرزمین سفر کند، معماری های مدرن خلاقانه و غیرقابل باور آن است.

 
 15 بنای شگفت انگیز از معماری مدرنِ ژاپن
 
فهرستی که در این نوشته به همراه تصاویر آن آمده، توسط بُردپاندا برگزیده شده و به نظر می رسد زمانی که پای ابداع و نوآوری در طراحی در میان باشد، در هر نوع بنایی از راه های جنگلی پنهان چوبی گرفته تا خانه های حومه شهرها، برج های کپسولی شکل، صومعه های زیبا و معماری های دیگر این چنینی، همواره نام ژاپن پیشتاز است. هر بازدیدکننده ای در زمان دیدن چنین بناهایی می تواند آنچه در حال مشاهده اش است را مورد تحسین قرار دهد.

۱- مهدکودکی در ژاپن در اطراف یک درخت

15 بنای شگفت انگیز از معماری مدرنِ ژاپن
 


۲- یک پیش دبستانی در ژاپن که از باران هایی که باریده می شود برای حوضچه های بازی کودکان استفاده می نماید

15 بنای شگفت انگیز از معماری مدرنِ ژاپن
 


۳- گالری ابیسو در شیبویای توکیو 

15 بنای شگفت انگیز از معماری مدرنِ ژاپن
 


۴- یک معمار ژاپنی برای دو زن بازنشسته خانه منحصربفرد جنگلی را طراحی کرده

15 بنای شگفت انگیز از معماری مدرنِ ژاپن
 


۵- خانه ای کوچک در توکیو 

15 بنای شگفت انگیز از معماری مدرنِ ژاپن
 


۶- بانک سوگامو شینگین در کاواکوچی 

15 بنای شگفت انگیز از معماری مدرنِ ژاپن
 


۷- کلیسای کوچک در هیروشیما 

15 بنای شگفت انگیز از معماری مدرنِ ژاپن
 

 
۸- خانه باغی در توکیو 

15 بنای شگفت انگیز از معماری مدرنِ ژاپن
 


۹- ساختمان آکروس در فوکوآکای ژاپن 

15 بنای شگفت انگیز از معماری مدرنِ ژاپن
 


۱۰- خانه عجیب سرسره ای شکل در ژاپن 

15 بنای شگفت انگیز از معماری مدرنِ ژاپن
 


۱۱- برج کپسولی ناکاگین در توکیوی ژاپن 

15 بنای شگفت انگیز از معماری مدرنِ ژاپن
 


۱۲- پارک نامبا در آوساکا 

15 بنای شگفت انگیز از معماری مدرنِ ژاپن
 


۱۳ – بانک سوگامو شینگین/ شعبه بانک شیمورا آزوساوا، در  ایتاباشی کوی ژاپن 

15 بنای شگفت انگیز از معماری مدرنِ ژاپن
 


۱۴- آپارتمان های توکیو 

15 بنای شگفت انگیز از معماری مدرنِ ژاپن
 


۱۵- خانه ناسو تیپی در ناسوی ژاپن 

15 بنای شگفت انگیز از معماری مدرنِ ژاپن
 


تاريخ : سه شنبه 6 مهر 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 1850 1851 1852 1853 1854 ... 3356 صفحه بعد